Nettiajanvaraus ja kalenteri
Kalenterinnäkymän käyttäjän tai palveluiden värien muuttaminen
Kalenterinnäkymän käyttäjän tai palveluiden värien muuttaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit vaihtaa kalenteriisi uudet värit joko palvelu- tai käyttäjäkohtaisesti. 🌈

M
Tekijä: Milja
Päivitetty yli viikko sitten

Voit muuttaa kalenterinäkymässä näkyvien käyttäjien tai palvelujen värejä, jotta ne erottuvat paremmin toisistaan ja kalenteria on helpompi tarkastalla. Valitse ensin haluatko vaihtaa värin jokaiselle käyttäjälle vai palveluille.

Ota käyttöön uusi upea väripaletti

Ota käyttöön uusi väripaletti kalenterissasi klikkaamalla "uudet värit" kohtaa. Voit vaihtaa ennalta määritellyt värit mieleiseksesi valitsemalla haluamasi värit uudesta väripaletista joko palveluille tai käyttäjille.

Voit vaihtaa vanhan väriteeman mukaisen värityksen takaisin menemällä Kalenterin asetuksiin. Huomioithan kuitenkin, että vanha väriteema tullaan korvaamaan kokonaisuudessaan tulevaisuudessa!

Vaihda uusi väri käyttäjäkohtaisesti

Valitse uudet käyttäjäkohtaiset värit käyttäjän Omat tiedot -sivulta. Huomioithan, että voit vaihtaa uudet värit joko yksittäisille käyttäjille tai palveluille.

Mene Omat tiedot > Tiedot > Lisäasetukset > Väri kalenterissa.

Vaihda uusi väri palvelukohtaisesti

Mikäli haluat valita värit palvelukohtaisesti varmista ensin, että Toimipiste-sivun asetuksissa on valittuna Palvelut eri väreillä kalenterissa -asetus.

Mene Toimipiste > Nettiajanvarauksen asetukset > Palvelut eri väreillä kalenterissa

Tämän jälkeen voit vaihtaa yksitellen palveluiden väriä muokkaamalla palvelun asetuksia.

Mene kohtaan Palvelut > Palvelulista.

Muokkaa palvelun asetuksia klikkaamalla oikeassa reunassa sijaitsevasta kynän

kuvasta.

Valitse palveluille suosikki värisi väripaletistamme ja tallenna asetukset.

Nauti kalenterinäkymän upeasta väriloistosta!🤍💜💗💛🧡