Kaikki kokoelmat
Timman Markkinapaikka
Salongin tai yksittäisen käyttäjän piilottaminen Markkinapaikalta
Salongin tai yksittäisen käyttäjän piilottaminen Markkinapaikalta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit piilottaa liikkeesi tai yksittäisen käyttäjän Markkinapaikalta eli Timma.fi-sivulta.

M
Tekijä: Milja
Päivitetty yli viikko sitten

Timman Markkinapaikka tekee salonkisi markkinoinnista helpompaa kuin koskaan aiemmin! Markkinapaikan avulla saat helpommin täytettyä kalenterisi varauksilla. Päivittäin tuhannet ihmiset etsivät uutta suosikkisalonkiaan Timmasta. Tuomme luoksesi asiakkaat, jotka etsivät hius- ja kauneushoitoja netissä – sinun tarvitsee vain olla näkyvillä Markkinapaikalla.

Mikäli kuitenkin haluat jostain syystä piilottaa salonkisi Markkinapaikalta, se on helppoa tehdä vain muutamalla napin painalluksella.

Huomioithan, että mikäli päätät piilottaa salonkisi Markkinapaikalta, salonkisi profiili ei näy enää asiakkaille Timma.fi verkkosivulla tai Timman mobiilisovelluksessa. Voit kuitenkin muuttaa mieltäsi koska tahansa ja asettaa salonkisi helposti takaisin näkyville Markkinapaikalle!


Miten piilottaa salonki Markkinapaikalta?

Mene kohtaan Toimipiste > Tiedot > Markkinapaikan asetukset.

Poista valinta klikkaamalla ensin "Näytä liikkeesi sivu Markkinapaikalla" -painiketta.

Valitse sen jälkeen "Kyllä, piilota liike".

Muista tallentaa!

Valmista! Salonkisi on nyt piilotettu Timman Markkinapaikalta (Timma.fi & Timma mobiilisovellus).

Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ja asettaa salonkisi helposti takaisin näkyville napsauttamalla ✅ "Näytä liikkeesi sivu Markkinapaikalla" ja tallentamalla valinnan!


Yksittäisen käyttäjän piilottaminen markkinapaikalta

Yksittäisen käyttäjän piilottaminen markkinapaikalta tapahtuu helposti seuraavan ohjeen avulla.

Mene kohtaan Omat tiedot > Tiedot > Markkinapaikka.

Poista valinta kohdasta "Näytä käyttäjä markkinapaikalla". Muista tallentaa!

Voit muuttaa asetukset takaisin ja asettaa käyttäjän takaisin näkyville Markkinapaikalle milloin tahansa klikkaamalla ✅ "Näytä tämä käyttäjä markkinapaikalla" -asetuksen päälle.

🚨 Huom! Mikäli salonki on piilotettu Markkinapaikalta, eivät salongin yksittäiset käyttäjätkään ole näkyvillä markkinapaikalla! Tarkista salongin Markkinapaikka-asetukset Toimipiste-sivulta. 🚨


Timman Markkinapaikka tekee salonkisi markkinoinnista helpompaa kuin koskaan ennen, tuoden uusia varauksia ja täyttäen kalenterisi! 💫

Vastasiko tämä kysymykseesi?