Käyttäjän poistaminen

Tässä artikkelissa kerromme kuinka käyttäjä poistetaan Timmasta.

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttäjän poistaminen on aina liikkeen pääkäyttäjän vastuulla. Käyttäjä poistetaan Toimipiste > Käyttäjät -välilehdeltä.

Kuinka käyttäjä poistetaan?

Mene kohtaan Toimipiste > Käyttäjät.

Jokaisen käyttäjän kohdalla on muokkaa- ja poista-painikkeet. Käyttäjä poistetaan klikkaamalla punaisesta rastista.

Järjestelmä varmistaa vielä haluatko varmasti poistaa käyttäjän. Klikkaa “OK”.

Kun käyttäjä on poistettu, kalenteri ja käyttäjän tiedot poistuvat liikkeen Timmasta heti.

Käyttäjää koskevat raportit ja kuitit eivät poistu Tulot -sivulta, sillä niitä tulee säilyttää kirjanpitolain mukaisesti. Käyttäjän laskutus lopetetaan automaattisesti laskutuskauden loppuun. Mikäli poistatte käyttäjän kesken laskutuskauden, tulisi teidän olla yhteydessä asiakaspalveluumme info@timma.fi, jotta voimme manuaalisesti muokata laskutuksen lopetuspäivää.

HUOM! Jos käyttäjä on lisätty Netsin maksupäätteelle alikäyttäjäksi, muistakaa olla yhteydessä Netsiin kauppiassopimuksen irtisanomiseksi.

Käyttäjän palauttaminen

Jos käyttäjä on vahingossa poistettu ennenaikaisesti tai jo poistettu käyttäjä palaa takaisin työskentelemään liikkeeseen, niin voimme palauttaa käyttäjän pääkäyttäjän toimesta. Kaikki tiedot ja asetukset säilyvät ennallaan. Olettehan näissä tilanteissa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Käyttäjän piilottaminen

Mikäli käyttäjä on lopettanut jo työskentelemisen liikkeessä, mutta hänen tilinsä tulee pitää auki vielä raporttien saamiseksi tai muiden tietojen, kuten varausten siirtämisen vuoksi, voitte piilottaa käyttäjän kalenterista, nettivarauksesta ja Timman kotisivuilta.

Mene kohtaan Omat tiedot ja valitse oikea käyttäjä vetovalikosta. Klikkaa päälle haluamasi kohdat, mistä käyttäjä halutaan piilottaa. Muista tallentaa.

Pääkäyttäjän poistaminen

Mikäli toinen pääkäyttäjä halutaan poistaa Timmasta, tulisi siitä olla yhteydessä aina asiakaspalveluumme kirjallisella ilmoituksella. Pääkäyttäjän tulisi itse pyytää oman tilinsä poistoa sähköpostitse (info@timma.fi). Emme ota vastaan irtisanomisilmoituksia puhelimitse. Pyyntö poistolle tulee lähettää siitä osoitteesta, mikä on yhdistetty myös Timman tiliin. Asiakaspalvelumme poistaa tilin ja käyttäjän laskutuksen.

Jos koko liike haluaa lopettaa Timman käytön, kerromme siitä lisää tässä artikkelissa.