Arbetstider

I denna artikel kommer vi att guida dig igenom arbetstider i Timma

S
Skrivet av Saga Ögren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Arbetstidsrapport

2. Arbetstider

Arbetstider är endast tillgängligt för Administratörer i Timma Pro

1. Arbetstidsrapport

Gå till Mer > Arbetstider

Här hittar du fördelningen av tidsåtgång på varje kategori.

Du kan välja att se fördelningen för alla användare, eller välja specifika användare.

Arbetstimmar - Totalt antal arbetstimmar minus lunchraster, personlig frånvaro och sjukledigheter

Bokningar - Total varaktighet för bokningar under arbetstiden

Oreserverade - Total längd av lediga tider i kalendern under arbetstiden

Pauser- Total längd av lunchraster och personlig frånvaro under arbetstiden

Sjukledighet - Kombination av sjukledigheter under arbetstid och sjukledigheter som är markerade som tomma dagar

Semestrar - Kombination av semestrar under arbetstid och semestrar som är markerade som tomma dagar

Föräldraledighet- Kombination av föräldraledighet under arbetstid och föräldraledighet som är markerade som tomma dagar

Vård av sjukt barn - Kombination av vård av sjukt barn under arbetstid och vård av sjukt barn som är markerade som tomma dagar

Kompensationsledighet - Kombination av kompensationsledighet under arbetstid och kompensationsledighet som är markerade som tomma dagar

Kvällstillägg - Kvällsbonus för vardagar

Lördagstillägg - Bonus från lördagar

Söndagstilägg - Bonus från söndagar och helgdagar

Klicka på pilen till höger om varje användare för att se fördelningen för varje dag.

Du kan också välja att titta på en specifik dag, vecka eller månad - eller så kan du välja din helt egna tidsperiod.

Anpassa kvälls- och helgbonusar

Genom att klicka på inställningsknappen uppe till höger kommer du att kunna anpassa kvälls- och helg bonusar genom att lägga till procentuell bonus eller bonus i kr efter en viss tid på dagen.

2. Arbetstider

Gå till Mer -> Arbetstider -> Arbetstider

Under denna flik kan du ändra arbetstider vecka för vecka.

Genom att klicka på inställningsknappen uppe till höger kan du redigera/ställa in standard start och slut för morgon-, eftermiddags- och heldags arbetstider.