Kom igang med Timma Pro
Timma Pro - Oppstartsguide

I denne guiden finner du den mest grunnleggende informasjonen om hvordan du kommer i gang med Timma Pro

S
Skrevet av Saga Ögren
Oppdatert over en uke siden

Velkommen til Timma

Så hyggelig at du har valgt å bli med i Timma-familien! Vi er så glade for å ha deg og din salong med på laget 😍

I denne guiden finner du den mest grunnleggende informasjonen om hvordan du kommer i gang med Timma, og det beste av alt; dette vil gjøre din salonghverdag enklere for både deg og kundene dine!

Kom i gang med Timma Pro

Logg inn

Først av alt, klikk på linken over og logg inn på din bruker

• Om du allerede har en bruker, fyll inn brukernavnet og passordet du valgte når du opprettet din bruker

• Om du ikke har en bruker, følg linken under for å fylle inn brukernavn (din e-postadresse) og et selvvalgt passord

Husk å velg et passord som ikke er for enkelt å gjette av andre. Hvis du ønsker å endre ditt passord gjør du det via denne linken: https://pro.timma.no/#/forgot_password

Er det flere ansatte i salongen som bruker Timma? Start med å logge inn på salongens bruker, og les deretter denne hjelpeartikkelen: Opprette ny bruker i Timma

Last ned Timma Pro-appen

Mange av dine daglige oppgaver kan enkelt håndteres gjennom Timma Pro-appen, så denne er svært nyttig å ha tilgjengelig på telefonen din.

📱 Last ned Timma Pro-appen på App Store (Timma Pro for iOS) eller Google Play (Timma Pro for Android).

Du har nå tilgang til Timma Pro uansett når og hvor du er; på bussen, hjemme eller på ferie (selv om vi absolutt mener at man skal ta seg helt fri av og til). Du har selvfølgelig også alltid tilgang til Timma Pro fra nettleseren du foretrekker på din datamaskin!

Importer produktlister og kundelister

Det neste du må gjøre er å sørge for at både din produktliste og kundeliste blir importert til din bruker. Send en e-post til hei@timma.no med disse listene i enten Excel eller CSV-format, og så vil vi ta oss av importeringen!

Husk også å legge til informasjon om din GDPR. Det finner du her: https://pro.timma.no/#/company/legal

Legg til din bedriftsinformasjon

Sørg for at informasjonen du fyller inn her er så detaljert og engasjerende som mulig.

Dette, sammen med bildene du legger til i neste steg, vil være grunnmuren for din online booking og din salongside på Timma Markedsplass

Få din salong til å skille seg ut!

Informasjonen og bildene du legger til under denne fanen er det som vil være synlig for dine kunder. Tenk på dette innholdet som butikkvinduet til din salong! Det er her du kan fange oppmerksomheten til kundene og vise frem dine ferdigheter.

Et bilde sier, som vi vet, mer enn tusen ord, så legg til de fineste bildene du har av arbeidet ditt, salongen din og din logo!

Når du har lagt til adressen for din salong vil den bli synlig på Markedsplassen. Her aktiverer du din salong på Timma Markedsplass. Timma Markedsplass er det beste verktøyet i kassen for å finne nye kunder; her vil din salong bli synlig for mennesker i ditt område som er på leting etter behandlingene du tilbyr, og du kan øke både salg og kundegruppen din. Les mer her!

Når du har tid, anbefaler vi at du leser hjelpeartikkelen om Hvordan lage en spektakulær profil på Markedsplassen! Her finner du gode tips og triks til hvordan du kan få din salong til å stå ut i mengden og nå ut til kundene dine!

Legg til dine tjenester

Legg til dine tjenester og priser under denne fanen. Du kan enten velge blant forhåndsbestemte behandlinger om du tilbyr noen av disse, eller opprette nye hvis de eksisterende ikke skulle passe. Husk - for at tjenesten skal kunne være listet på Markedsplassen, må den være blant alternativene i drop-down-menyen (disse er verifisert med et grønt “check”-symbol).

Om du trenger litt veiledning, anbefaler vi å lese artiklene om Tjenester

PS: Her gjelder det samme som for informasjonen på bedriftssiden din; jo mer detaljert, jo bedre. Forklar hva kundene kan forvente seg fra deg og din salong så grundig og engasjerende som du klarer! Legg også til nødvendig informasjon kundene vil trenge for å booke riktig behandling.

Husk også å legge til alle de gjeldende prisene for tjenestene dine.

Min konto og arbeidstider

Legg til dine arbeidstider under denne fanen. Arbeidstidene vil også sette tidsrammen for når kunder kan booke behandlinger.

Om du trenger veiledning, les denne artikkelen: Arbeidstider

Legg til tidligere bookede behandlinger

Legg til slutt inn tjenestene som ble booket før du tok i bruk Timma Pro. Dette trenger du kun å gjøre én gang i forbindelse med oppstarten av Timma Pro - fra og med nå vil Timma Pro automatisk håndtere fremtidige bookinger!

Legg til link til online booking

Her finner du link til din online booking:

Legg til denne linken på din nettside og i dine sosiale medier (Instagram, Facebook og lignende). Dette gjør det enkelt for både eksisterende og nye kunder å booke time i din salong, uansett hvor de er!

Vi hjelper deg gjerne med dette om du ønsker, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Om du har en Facebook-konto anbefaler også vi at du aktiverer “Bruk app”-knappen med direkte link til din online booking.

Her finner du en artikkel om hvordan du kommer i gang med online booking: Online bokning

Jeg trenger hjelp!

Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp noe av det vi har gått gjennom over. Vi brenner virkelig for dette, og elsker å hjelpe til ❤️

Vårt fantastiske Customer Happiness Team kjenner Timma inn og ut, og vil kunne hjelpe deg med alt du trenger! Du kan nå dem på telefon +4722120019 eller e-post hei@timma.no.