Brukertilganger

Her vil vi gå igjennom de ulike brukertilgangene i Timma Pro

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

• Ulike brukertilganger

• Administrator

• Bruker

• Begrenset bruker

• Student

• Mest vanlige funksjoner for ulike brukertilganger

• Informasjon

Ulike brukertilganger

Det er fire ulike brukertilganger i Timma Pro som du kan velge mellom:

Administrator, Bruker, Begrenset bruker, Student. Denne artikkelen vil gå igjennom de ulike tilgangene og sylighet for de ulike brukertilgangene.

Administrator

Administratorer har full tilgang til alle funksjoner i Timma Pro sånn som statistikk og rapporter for hele salongen. Administratorer kan også endre alle innstillinger for hele salongen og alle brukere.

Sider som kun er synlig for Administatorer:

Markedsføring, Interne fakturaer, Lønninger, Kontakt, Nettside.

Bruker

Bruker er den vanligste brukertilgangen for ansatte og for de som leier stol, og den vanligste brukertilgangen dersom du har en større salong med flere ansatte og stol leiere.
Dette på grunn av at denne brukertilgangen er ganske selvstendig uten å ha tilgang til alle innstillinger og sider.
For eksempel så kan brukere sette sin egen arbeidstid, men kan ikke se andre brukeres salg.

Sider som er synlig for Bruker:

Kalender, Rapporter, Produkter, Tjenester, Kunder, Bedrift, Min konto, Statistikk, Omtaler, Timma fakturaer, Markedsplass, Terminal.

Begrenset bruker

Begrenset bruker er også vanlig for ansatte.
Vær oppmerksom på at det noen begrensninger som du burde vurdere når du velger mellom Bruker og Begrenset bruker. For eksempel så kan ikke Begrensede brukere sette sine egne arbeidstider.

Sider som er synlig for Begrenset bruker:

Kalender, Rapporter, Produkter, Kunder, Min konto, Markedsplass, Statistikk, Terminal, Omtaler.

Student

Student brukertilgangen er den brukertilgangen med flest begrensninger. Intensjonen bak denne brukertilgangen er kun bruk av kalender.
OBS!Student brukertilgang kan begrenses enda mer ved å kontakte vår support.

På grunn av studentstatusen er det mange begrensninger på hva student brukere kan gjøre. Salongeiere eller administatorer må alltid ta ansvar fra studentbrukerne. For eksempel kan studenter ikke sette sine egne arbeidstider, så administratoren må gjøre dette for dem.

For studenter tar vi ikke betalt for tilgang til systemet før de er uteksaminert og dermed endret til bruker eller begrenset bruker.
Obs! Vi vil når som helst kunne be om oversending av studentbevis for brukere som benytter seg av Student gratis tilgang.

Sider som er synlig for Student:P

Kalender, Min konto, Markedsplass, Omtaler.

Mest vanlige funksjoner for de ulike brukertilgangene

Her kan du se oversikten for alle de fire brukertilgangene og hva som er de mest brukte funksjonene.

(ARBEID PÅGÅR)

Funksjoner

Administator 👮

Bruker 👷

Begrenset bruker👨

Student 🎓

Flytte, opprette og se bookinger

Flytte og opprette bookinger tilbake i tid

Flytte eller opprette bookinger utenfor dagens oppsatte arbeidstid

Sette opp egne arbeidstider og endre start og slutt for arbeidsdagen i kalenderen

Se egne inntekter

Se salongens inntekter

✅​​1)

✅2)

Salgsrapport for alle brukere

Egen salgsrapport

✅3)

Se fakturaer og gavekort

Kan se varelager, opprette nye produkter og markere produkter som tapt/brukt

Kan redigere eller slette Produkter

Kan se, endre og opprette Tjenester

Kan sette opp Tjenester per bruker

✅4)

Kan se Kundelisten og kundekort

Kan laste ned kundeliste

✅5)

Endre informasjon og innstillinger på Bedrift siden

Opprette ny bruker

Legge til eller fjerne ressurser

Kan koble til Klarna

Tilgang til Nettbetalings innstillinger og redigere informasjon

Endre egen informasjon eller innstillinger under Min konto

Endre andre brukers informasjon og innstillinger under Min konto

Se egen Statistikk

Se all Statistikk

Terminal

Kan se Timma fakturaer

✅6)

Markedsplass statistikk og innstillinger

​​1) Dersom brukeren benytter samme kasse (organisasjonsnummer)

2) Kun for dagens dato

3) Kun under Rapporter >Rapporter

4) Kun dem selv

5) Kun de som er markert som Fast kunde (hjerte ikon)

6) Kun deres egne fakturaer

Informasjon

Det er noen begrensninger og tillatelser som kan legges til disse brukertilgangene nevnt ovenfor.

Ta kontakt med support hvis du er administratorbruker og vil at vi skal sette på disse begrensningene/tillatelsene for deg:

• Det er en brukertilgang som heter Gruppe Administrator og det er mulig hvis salongen er "lenket til" andre salonger. Forskjellen mellom Administrator og Gruppe Administrator er at Gruppe Administrator er for kjeder og de kan se statistikk og inntekter for alle salongene som tilhører kjeden.

• Kundelisten kan skjules fra brukere og begrensede brukere.

• Studenttilgang kan også begrenses ytterligere (Begrenset Student) slik at de kun vil kunne se kalender- og bookinginformasjon.

• Du kan velge at Statistikk siden for hele salongen er synlig for alle brukere.

• Du kan fjerne muligheten for brukere å logge inn på egenhånd.

Magisk! Nå vet du alt du trenger å vite om våre brukertilganger! 💜👌