Arbeidstider

I denne artikkelen vil vi gå igjennom oppsett av arbeidstider

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

1 Arbeidstidsrapport

2 Arbeidstider

Dette vil kun være tilgjengelig for administratorer i Timma Pro

1. Arbeidstidsrapport

Gå til Mer -> Arbeidstider

Her vil du finne fordeling av tiden brukt på hver kategori.
Du kan velge å se fordelingen for alle brukere, eller velge spesifikke brukere.

Arbeidstimer Totale arbeidstimer minus lunsj, personlig fravær og sykefravær

Bookinger Total varighet av reservasjoner i arbeidstiden

Dødtid Total varighet av dødtid i arbeidstiden

Pauser Total varighet av lunsj pauser og personlig fravær i arbeidstiden.

Sykefravær Kombinasjon av sykefravær i arbeidstid og sykefravær som er merket på tomme dager.

Ferier Kombinasjon av helligdager i arbeidstid og helligdager som er merket for tomme dager.

Foreldrepermisjon Kombinasjon av foreldrepermisjon i arbeidstiden og foreldrepermisjon som er merket på tomme dager.

Ta vare på syke barn Kombinasjon av ta vare på syke barn i arbeidstiden og ta vare på syke barn som er merket på tomme dager.

Kompenserende Kombinasjon av kompenserende i arbeidstiden og kompenserende som er merket på tomme dager.

Kveldstillegg Kveldsbonuser for hverdager

Lørdagstillegg Bonuser for lørdager

Søndagstillegg Bonuser for søndager og helligdagerBonuses from sundays and puplic holiday

Klikk på pilen på høyre side av hver bruker for å se fordelingen per dag.

Du kan velge å se en spesifikk dag, uke eller måned - eller du kan velge din egen tidsperiode.

Tilpass kvelds- og helgebonuser

Ved å klikke på innstillingsknappen øverst til høyre vil du kunne tilpasse kvelds- og helgebonuser ved å legge til prosentbonus eller bonus i kr etter et spesifikt tidspunkt på dagen.

2.Arbeidstider

Gå til Mer -> Arbeidstider -> Arbeidstider

Under denne fanen kan du endre arbeidstid for hver bruker uke for uke.

Ved å klikke på innstillingsknappen øverst til høyre kan du redigere/sette standard start og slutt for morgen, ettermiddag og heldagsarbeidstid