Online booking

Kom igang med Online booking

Oppdatert over en uke siden

1. Online booking

2. Online booking link

3. Online booking innstillinger
    4. Hvordan fjerne eller legge til en bruker på Online booking

5. Tjenester

6. Arbeidstider

1. Online booking

Online booking er en stor fordel for salongen din, og det gir kundene dine frihet til å booke tid hvor som helst og når som helst på dagen.

Online booking vil hindre deg i å være fastlåst til telefonen/e -posten din for å gjøre bookinger for dine kunder og gi deg mer effektiv bruk av tiden din til å gjøre det du gjør best - å utføre de beste hår-, skjønnhets- og velværebehandlingene.

2. Online booking link

For å finne salongens Online booking link gå til Bedrift > Bedriftsinformasjon

Hvis du vil legge til koblingen for online booking på din nettside, klikker du på Se instruksjonene for å legge inn en online booking på nettstedet ditt her.

Hvis du trenger hjelp med å legge inn koden, kan du kontakte vår support team.

3. Online booking innstillinger

Gå til Bedrift > Online booking innstillinger

Deaktivere "hvem som helst"

Hopp over valgt person

Slå på multibooking i kalenderen
Slå på multibooking i online booking

Slå på virketid for kalenderen

Hopp over valgt kategori

Vis pris i nettbooking

Vise pris for tilleggstjenester
Vis brukerspesifikke priser ved online booking

Flere språkalternativer for bookingsiden

Skjul kundeomtale

Tjenester definerer fargene i kalenderen
Be om kundens adresse ved booking

Standardspråk for bookingsiden

Intervall for bookingtider
Intervall i minutter
Online kansellering stenges
Tekst som vises over nettbookingen
Nettbookingsdens farge
Bookingsidens CSS
Google analytics sporings ID

Facebook pixel sporings ID

Velg innstillingene og fargen du ønsker for din online bestilling, og klikk på lagre endringer.

4. Hvordan fjerne eller legge til en bruker på Online booking

For å legge til eller fjerne en bruker fra Online booking gå til Min konto > Brukerinformasjon

Klikk på boksen Skjul i nettbookingen for å skjule brukeren for online booking.

Så lenge boksen er tom, vil brukeren være tilgjengelig for online booking - hvis tjenester og arbeidstid er satt opp

5. Tjenester

Gå til Tjenester > Tjeneste pr bruker

Velg en bruker og velg deretter alle tjenestene du vil tilby gjennom online booking.

Dette må gjøres pr bruker.

Når du er ferdig med å velge tjenester for Online booking, klikker du på lagre endringer nederst til høyre.
Alle tjenestene dine er tilgjengelige for Online booking, med unntak av tjenestene som er markert som Skjul tjenester fra Online booking.

Hvis du har tjenester for intern bruk eller som du ikke vil skal være tilgjengelig for online booking, kan du skjule dem for online booking. Når du legger til/redigerer en tjeneste under Tjenester> Prisliste, kan du velge å skjule tjenester fra online booking Se artikkel Bruker spesifikke innstillinger for mer informasjon

6. Arbeidstider

For at bookingtidene skal være synlige i online booking må du ha arbeidstider satt opp i kalenderen.

Se artikkelen Opprette ny bruker for å sette opp arbeidstider.