Kundestatistikk
Oppdatert over en uke siden

Kundeliste siden har nå en ny funksjon som tillater deg å se statistikk gjeldene dine kunder.

På kundeliste siden vil du finne to nye knapper:

1. Legge til eller fjerne kolonner

2. Justere filtre

3. Last ned kundelisten med valgte kolonner som .csv fil. Download the customer register with the displayed columns as a .csv file (Denne filen kan åpnes med de fleste regnearkprogrammer, for eksempel Excel, Numbers osv.)

Kolonner i kundelisten

Med legg til eller fjern kolonner knappen kan du velge hvilken informasjon som skal være synlig om dine kunder i kundelisten under “kunder” i Timma.

Som standard vises navn, epost, telefonnummer, siste besøk og kommende bookinger.

Navn

Navnet på kunden

Epost

Epost adresse til kunden

Telefonnummer

Telefonnummer til kunden

Totalt antall besøk

Totalt antall besøk

Besøk i 2021

Besøk av kunden i 2021

Besøk i 2022

Besøk av kunden i 2022

Kanselleringer

Totalt antall kanselleringer av kunden

Kanselleringer i 2021

Kanselleringer av kunden i 2021

Kanselleringer i 2022

Kanselleringer av kunden i 2022

Kommende bookinger

Antall kommende bookinger for kunden.

Salg

Totalt salg for kunden. Innholder både produkter og behandlinger

Salg i 2021

Totalt salg for kunden i 2021

Salg i 2022

Totalt salg for kunden i 2022

Produkt salg

Totalt produktsalg for kunden

Produkt salg i 2021

Totalt produktsalg for kunden i 2021

Produkt salg i 2022

Totalt produktsalg for kunden i 2022

Siste booking

Dato for kundens siste booking

Neste kommende booking

Dato for kundens kommende booking

Fast kunde

Om kunden er markert som fast kunde

Hvordan justere filter på kundelisten

Filter

Det er 3 typer filter, nummer, tekst og dato filter.

Når du legger til filter må du først velge hvordan det skal legges til. For eksempel: Dersom jeg ønsker å se kunder som har besøkt salongen mer enn 5 ganger, så velger jeg Totalt besøkende og velger større enn, og deretter skriver inn 5 i feltet som verdi og trykker Ok.

Dette vil filtrere ut kunder med mindre enn 6 bookinger.

Obs! Du kan bruke filter uten å vise kolonnen, som kan være nyttig dersom du ønsker å begrense informasjonen som vises men fortsatt ønsker å legge til spesifikke filter.

Eksempel filter

Her er noen filter du kan finne nyttig:

Dine mest besøkende kunder

• Legg Totalt besøkende til synlige kolonner

• Sorter etter totalt besøkende

Kunden som har lagt igjen mest penger hos salongen

• Legg Salg til synlige kolonner (eller salg i 2021 / 2022, dersom du ønsker informasjon for et spesifikt år)

• Sorter etter salg

Nye kunder fra siste måned

• Velg filter

• Sett Totalt besøkende som Lik som, og sett 1 som verdi.(Dette betyr at kun kunder som har besøkt salongen minst en gang vil vises)

• Trykk på Sist besøkende for å sortere