Kunderegister

Denne artikkelen handler om kunderegisteret, og dets forskjellige funksjoner.

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Innhold

Kunderegisteret

Du finner kunderegisteret under kategorien Kunder. Her finner du alle dine kunder og informasjonen som er lagt inn om dem.

Du har to faner under Kunder.

Kunder: som viser alle kundene dine

E -postliste: som gir deg en liste over alle e -postadresser, disse kan du kopiere og lime inn i et annet program hvis du ønsker det. Denne listen kan også filtreres til enten å inneholde alle e -poster, eller bare de som har e-postmarkedsføring tillatt.

Kundeliste siden viser alle kundene dine og informasjonen om dem. Du kan også få tilgang til en e-post liste av alle kundene dine ved å klikke på Exportere, deretter Se kunde mail med markedsføringstillattelse eller Vis alle kunders e-post adresser. Disse kan du kopiere og lime inn i et annet program eller laste det ned direkte som en csv fil.

Last opp ditt kunderegister

Du kan bruke opplastingsknappen øverst til høyre for å laste opp din kundeliste. Når listen er lastet opp, behandler vårt support team kundelisten (fjerner duplikater, etc.) og laster det opp til kontoen din.

Merk! Registeret må være i et regneark.
Kompatibelt format (.csv, eller .xls).

Last ned ditt kunderegister

Du kan laste ned kundelisten din via dokument ikonet. Filen vil være i .csv -format og inneholde navn, e -post, telefon, adresse, postnummer, markedsføringstillatelser, opprettelsesdato og ID. Vær oppmerksom på at nedlasting av kundeliste bare er tilgjengelig for høyere brukernivåer.

Kundekort

På kundekortet til kunden finner du all informasjon om kunden som er samlet inn. Du kan få tilgang til kundekortet enten gjennom en booking ved hjelp av informasjonsknappen, eller via kundesiden, ved å søke opp en kunde. For å velge en kunde klikker du på raden med kundens navn eller den grønne redigeringsknappen.

Å legge til en kunde gjøres med pluss-knappen, som åpner et nytt vindu der du kan skrive informasjonen til kunden. Vær oppmerksom på at navn, telefon og/eller e-post er obligatoriske felt for å opprette en ny kunde.

Hvis du legger til telefon og/eller e-post i en bestilling, opprettes også en ny kunde hvis denne kunden ikke allerede finnes i kunderegisteret.

Dersom en kunde har booket via online booking, vil kunden automatisk legges til i din kundeliste.

Kundeinformasjon

Kundeinformasjon er der du finner all relevant informasjon om kunden.

For at en kunde skal legges til i kunderegisteret, må man ha minst et telefonnummer eller en e-postadresse. Når en kunde bestiller gjennom online booking, vil de alltid legge til et telefonnummer og e -postadresse som en del av prosessen.

Hvis du ønsker å legge til krav om adresse eller lignende i bestillingsprosessen, vennligst kontakt vårt support team, så kan de hjelpe deg med det.

Kundeopplysninger vil alltid vises i kalenderen når du åpner en booking for den valgte kunden, så hvis det er noe du ønsker å alltid kunne se for den kunden, kan du skrive det der.

Fast kunde lar deg markere en kunde som en fast for en bestemt bruker. Dette vil bli indikert med et hjerte-ikon i kalenderen når bookingen ligger på den brukeren, samt oppført i bookingvinduet.

Rabattprosent hvis du automatisk vil gi en kunde rabattprosent på alle produkter og tjenester når en booking på kunden taes til kassen.

E-post og SMS-markedsføring tillatt lar deg filtrere på markedsføringssiden hvis du bare ønsker å sende meldinger til kunder som har godtatt en eller begge av de ovennevnte.

Overlever data her kan du skrive ut eller sende all informasjon salongen har om kunden. Vær oppmerksom på at dette også inkluderer tilleggsinformasjon du har skrevet om kunden, så det anbefales at du ikke skriver noe upassende her.

Fjerne en kunde

Slett kunde kan brukes når du ønsker å fjerne alle data om kunden. Vær oppmerksom på at på grunn av fjerning av alle data må det gjøres manuelt og kan derfor ta opptil 30 dager. Hvis du ved et uhell markerer en kunde for sletting, kan du kontakte support team for hjelp.

Vi anbefaler at du bruker sammenslå knappen i stedet hvis du ønsker å fjerne en duplikatkunde, siden bestillingsinformasjonen blir lagret.

Bookinghistorikk

Du finner bestillingshistorikken til en kunde på høyre side av deres kundekort, denne samler alle tidligere og kommende bookinger til en kunde, samt informasjon om disse bookingene (hvis det er noen).

Sammendrag gir deg en liste over det totale antallet bookinger på kunden samt det totale beløpet som er brukt på bookinger for kunden.

Hva vil vises for en individuell bestilling

En enkel booking vil vise følgende informasjon:

Når den bookede tiden er.

Hvordan bookingen ble gjort.

Pr. telefon / manuelt betyr at bookingen ble gjort i salongen.

Fra nettbooking betyr at bookingen ble gjort via online booking.

Vi markedsplassen betyr at bookingen ble gjort via Timma.no/appen

Brukeren bookingen ligger hos, dette er hovedsakelig for kombo bookinger der det er flere bestillinger med forskjellige brukere.

Summen betalt hvis bookingen er betalt.

Ytterligere informasjon om bestillingen.

I selve kolonnen med bookinghistorikk er det en rekke handlinger du kan gjøre:

Send booking informasjonen på nytt med Send melding.

Ny booking. Denne knappen åpner bookingssvinduet som i kalenderen.

Skriv ut booking informasjon. Dette lar deg skrive ut en bookingbekreftelse, som er optimalisert for kvitteringsskrivere, for alle kommende bestillinger.

Åpne kvitteringen ved å klikke på bestillingen.

Tips!

Hvis du ikke finner en booking i booking loggen, er det sannsynlig at det er en duplikat av kunden. Finn duplikatet med navn, nummer, e-post eller ved å finne en bestilling i kalenderen og gå til kundekortet derfra. Du kan deretter slå sammen disse ved å bruke sammenslå knappen øverst til høyre.