Online booking og kalender
Forandre fargene som er vist i kalenderen. Både pr. bruker og tjenester
Forandre fargene som er vist i kalenderen. Både pr. bruker og tjenester

Denne artikkelen viser deg hvordan du velger nye farger til din kalender oversikt for enten tjenester eller pr. bruker. 🌈

Mats Johansen avatar
Skrevet av Mats Johansen
Oppdatert over en uke siden

Du kan skifte farger for brukere og tjenester som vises i kalender oversikten. Dette for å tydeliggjøre de forskjellige tjenestene og eller brukerne. Velg om du vil definere farge pr. bruker eller farge pr. tjeneste.

Hvordan bruke de nye fargene

Bruk de nye fargene for kalenderen ved å klikke «Nye farger» oppe til venstre når du befinner deg i kalenderen. Etter det, får du mulighet til å velge de fabelaktige nye fargene våre enten pr. bruker eller pr. tjeneste. Du kan forandre kalender fargen tilbake til den gamle, men vit at de nye fargene vil ta over de gamle i fremtiden.

Forandre farge for bruker

Velg de nye fargene under Min Konto. Noter at du kan skifte farger for enten individuell bruker eller pr. tjeneste.

Gå til Min Konto > Informasjon > Tilleggsinnstillinger > Brukerfarge (kalender)

Forandre farge for tjenester

Om du skulle ønske å velge tjeneste farger, sørg for å først klikke "Tjenester definerer fargene i kalenderen" valget.

Gå til Bedrift > Informasjon > Online booking innstillinger > Tjenester definerer fargene i kalenderen

Etter dette får du mulighet til å endre på fargene pr. tjeneste ved å redigere en og en tjeneste.

Gå til Tjenester > Prisliste

Redigere tjenesten ved å klikke på symbolet med en penn helt til høyre.

Velg den fargen du elsker mest og lagre!

Nyt de fortryllende fargene til kalender oversikten 🤍💜💗💛🧡