Kom igang med Timma Pro
Ofte stilte spørsmål om Timma faktura

Her vil du finne svar på spørsmålene vi oftest mottar på support ang Timma faktura

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Har jeg betalt min faktura?

Se status for din faktura under Timma faktura siden. Dersom status står som betalt så er faktura betalt. Merk at det kan være en forsinkelse på et par dager før betalingen vises som betalt i Timma.

Hvor finner jeg kontonummer for betalingen?

Kontonummer vil du finne nederst til venstre på fakturaen.

Jeg kan ikke finne min faktura

- Du kan laste denne ned under Timma fakturaer

- Sjekke din søppelpost/junkmail

- Dobbelsjekke epost adresse

- Bruke send knappen under Timma fakturaer

Hvis du fremdeles ikke finner din faktura, kontakt vår support på tlf 22 12 00 19 eller epost hei@timma.no

Kan jeg utsette forfall på min faktura?

Ja, kontakt vår support på telefon 22 12 00 19 eller epost hei@timma.no så hjelper vi deg

Hva om jeg har betalt min faktura flere ganger?

Dobbel-betalinger vil automatisk trekkes fra fremtidige fakturaer

Hvor kan jeg endre faktureringsadresse?

Faktura sendes kun som epost. Du kan endre din epost på følgende måte:

For salonger: Bedrift – Kontaktopplysninger – Epost for fakturering

For brukere: Profil – Brukerinformasjon – Epost for fakturering

Jeg har betalt faktura, men den står fremdeles som ubetalt

Det kan ta et par dager før betalingen registreres på din konto

Hvordan kan jeg endre betalingsintervall for mine fakturaer?

Kontakt vår support telefon 22 12 00 19 eller epost hei@timma.no, så hjelper vi deg

Vi ønsker at alle skal motta sine egne fakturaer

Kontakt vår support på telefon 22 12 00 19 eller epost hei@timma.no, så hjelper vi deg