Betalingsterminal

Her vil du finne info om betalingsterminal og svar på de mest stilte spørsmålene om betalingsterminal

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Hvis du ønsker å bestille en betalingsterminal, kan du kontakte vår support, så hjelper vi deg med å velge riktig betalingsterminal for dine behov.

1. Avstemning

2. Integrere betalingsterminal med Timma

3. Problemer med betalingsterminalen

4. Tilleggstjenester

5. Hvordan refundere

6. Underbrukere på betalingsterminalen

7. Finn din Nets ID

8. Kjøpmannskort

Hvis du har en integrert betalingsterminal, finner du betalingsterminal siden under Mer -> Terminal

1. Avstemning

Hvordan avstemmer jeg betalingsterminalen?

Gå til Mer -> Terminal og klikk på knappen Dagsoppgjør på terminalen

Merk! Dette må gjøres per bruker på betalingsterminalen hvis du har flere brukere på terminalen.

Husk å sjekke at beløpet på betalingsterminalen er det samme som i rapporten for dagen.

2. Integrere betalingsterminal med Timma

Integrasjonen av betalingsterminalen til Timma gjøres av vårt supportteam.

Kontakt supportteamet på tlf: 22 12 00 19 / epost: hei@timma.no

Hvilke terminaler kan kobles til Timma?

Vi kan integrere følgende Nets-terminaler til Timma.

ICT250

Desk3500

IPP350

Move3500

Lane 3000

3. Problemer med betalingsterminalen

Hvis du har problemer med betalingsterminalen, kan du forsøke å restarte terminalen ved å holde inne den gule knappen og «.» (Punktum) samtidig i 5 sekunder.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte supportteamet vårt for å få hjelp.

4.Tilleggstjenester

Her vil du kunne legge til flere innstillinger for betalingsterminalen

Skriv ut via en ekstern (kvitterings) skriver - For å få kvitteringen til å komme fra en kvitteringsskriver i stedet for terminalen

Vis betalingskortdetaljer ved kvittering - For å få betalingsinformasjon på kvitteringen

Skriv ut kundens kvittering automatisk - For å alltid skrive ut kvittering automatisk når et salg er gjort

Deaktiver integrering av betalingsterminal - For å fjerne forbindelsen mellom betalingsterminal og Timma

5. Hvordan refundere

Noen ganger må du gjøre en tilbakebetaling eller korrigere et salg.

Her er instruksjonene hvordan du gjør det.

Gå til rapporter > kassa

Finn salget du ønsker å tilbakebetale/korrigere og åpne kvitteringen.

Klikk på tilbakebetale knappen for å avbryte betalingen og bekreft ved å klikke Ok.

For å foreta en ny betaling på samme kunde, klikk på "Ny betaling" -knappen. Hvis du ønsker det, kan du vise den originale kvitteringen ved å klikke på pil symbolet øverst på kvitteringen.

Vær oppmerksom på at tilbakebetalinger og nye betalinger alltid blir lagt ut den dagen de utføres.
Kvitteringer kan ikke redigeres tilbake i tid, og det må gjøres en refusjon og deretter opprette en ny betalingstransaksjon.

Merk!

Det er ikke mulig å tilbakebetale via betalingsterminalen hvis man ikke har denne tilleggstjenesten via Nets.

Dette koster 100 kr ekstra pr mnd.

6. Underbrukere på betalingsterminalen

Det er mulig å legge til flere brukere på samme betalingsterminale.

Dette gjør at betalingen per bruker / en bestemt bruker kan gå til sin egen bedriftskonto.

For å bestille underbruker til terminalen, kontakt vårt supportteam.

7. Finn din Nets ID

For å sjekke din Nets-ID, dra kjøpmannskortet i betalingsterminalen og trykk på 1 - 1

Et lapp vil komme ut av terminalen med ID-en din.

8. Kjøpmannskort

Når du mottar en betalingsterminal, mottar du også et kjøpmannskort.

Dette er et hvitt kort som brukes til å gjøre endringer på betalingsterminalen,

Det er viktig å ta godt vare på dette, da det brukes hvis det skulle oppstå problemer med terminalen.

Oppbevar kjøpmannskortet ditt på et trygt sted nær kassen eller i kontantskuffen.