Avslutte Timma konto

Denne artikkelen vil fortelle deg hva du trenger å gjøre for å avslutte eller pause Timma.

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

1. Introduksjon

Oppsigelse av kundeforholdet mellom deg og Timma kan sies opp når som helst, og du har ingen oppsigelsestid forutenom ut inneværende måned.
Det kan være noen punkter du trenger å ta i betraktning når du avslutter kundeforholdet, eller pauser systemet og denne artikkelen vil guide deg igjennom alle de nødvendige stegene.

OBS! Dersom du leier betalingsterminal via Timma, så vil det ikke være mulig å si opp denne innenfor avtaletiden.

2. Informer Timma

For å avslutte ditt kundeforhold med Timma må du informere oss om dette skriftlig på epost til: hei@timma.no
Vi setter også pris på informasjon om hvorfor du ønsker å avslutte kundeforholdet.
Vi utvikler hele tiden vårt produkt og setter derfor pris på å høre hva som er grunnen til at du ønsker å avslutte ditt kundeforhold med Timma.

3. Fakturaer

Sørg for at du ikke har noen utestående fakturaer i Timma.
Du kan se status på alle fine fakturaer under Mer -> Timma fakturaer i Timma Pro

Dersom du har noen ubetalte fakturaer, sørg for å betal disse.

For å se en spesifikk faktura, klikk på knappen til høyre (se bilde)
Du kan også laste ned din Timma faktura via denne knappen dersom du skulle ha behov for dette.

4. Eksportere data

Hvilken data du kan laste ned fra Timma varierer i forhold til dine fremtidige planer.
Hvis du planlegger å fortsette i fremtiden vil du trenge å laste ned kundelisten , produktliste, gavekortliste og flytte over dine fremtidige bookinger.

a. Kundeliste

Dine rettigheter til kundelisten kommer ann på hvilken rolle som har blitt satt for deg under Kontrakt i Timma pro.
OBS! Kun administratorer har rettigheter til å endre rettigheter for kundeliste.

For å sette opp rettigheter til kundelisten gå til Mer -> Kontakt.

For å laste ned din kundeliste gå til Kunder -> Kunder -> Trykk på CSV knappen (se bilde).

Filen vil være i .CSV format og kan kreve at du har et program som tillater deg å åpne filtypen .CSV

Hva en kundeliste vil inneholde kommer ann på ditt brukernivå.

• For Administratorer vil kundelisten være en komplett kundeliste.

• For Brukere vil kundelisten kun inkludere kunder markert som fast kunde.

• For Begrensede brukere og Studenter vil det ikke være mulig å laste ned kundelisten.

b. Bookinger ved overgang til annet system

På grunn av ulik arkitektur mellom ulike systemer så vil det ikke være teknisk mulig p automatisk flytte bookinger mellom ulike systemer.
På grunn av dette må bookinger flyttes over manuelt.