Timma fakturaer forklart

Lær mer om hvordan fakturaer fungerer

Oppdatert over en uke siden

Under Timma faktuarer vil alle dine fakturaer samles, og du vil ha full oversikt over dine faktuarer fra Timma.

Faktura oversikten inneholder 2 sider; fakturaer and faktureringer.
Du vil finne fakturasiden under Mer - Timma fakturaer.

1. Fakturaer

Faktura siden vil du ha full oversikt over alle dine fakturaer.

Du vil også kunne åpne, laste ned og sende faktura på epost.

Her vil du også se hvilke fakturaer som er betalt, forfalt og deres forfalls dato.

Hvem kan se Timma faktura siden?

Timma faktura siden tilgjengelig for brukere og administratorer.

Brukere kan kun se fakturaer hvis de har sitt eget organisasjons nummer registrert på Min konto, og dersom deres eget firma faktureres direkte for bruk av Timma.

Administratorer kan se alle fakturaer.

Hvordan åpne eller sende en faktura fra Timma fakturaer?

Trykk på Nedlasting/send faktura - hvor du kan velge om du vil åpne, laste ned eller sende fakturaen på epost.

Hvordan lese en faktura

Nedenfor vil du se et eksempel på en Timma faktura. Den viser de forskjellige produktene med pris som du se fremhevet nedenfor. Dette feltet vil også inkludere informasjon om for eks rabatt, i tilfeller hvor summen overstiger vår max pris. (Dette gjelder større salonger)

• Produkt viser hva som er fakturert og for hvilen periode

• Pris er den momsfrie prisen for en enkelt enhet av produktet

• Intervall er hvor ofte du blir fakturert for produktet

2. Faktureringer

Under Faktureringer vil du se innholdet for din faktura - Hvilke brukere og for hvilke produkter som blir fakturert.

Under Faktureringer vil du se:

• Når fakturering av et produkt startetWhen billing of a product started

• Fakturerings intervall

• Navn på produktet

• Hvem som er fakturert

• Hvem som benytter seg av produktet