Markedsplass provisjon forklart

Hva er markedsplass provisjon og hvordan fungerer det?

Oppdatert over en uke siden

Timma sin Markedsplass er den enkleste måten for deg å markedsføre din salong .

Den hjelper deg å oppnå mer synlighet for din bedrift, og å nå ut til kunder som ønsker å booke hår, skjønnhet og velvære tjenester i ditt område.

For at vi skal kunne markedsføre din salong på vår markedsplass og andre steder, har vi skapt en fair provisjonsmodell for markedsplass bookinger.

1. Vår provisjonsmodell

Vår rettferdige provisjons modell

Med Timma sin markedsplass, vil den eneste gangen dere betaler provisjon når vi sender en ny kunde til salongen for første gang via markedsplassen.

For helt nye kunder, altså dem som ikke ligger i kundelisten deres i Timma, vil vi ta en provisjon på 15%. Dere vil ikke betale noe som helst neste gang kunden kommer tilbake, eller hvis kunden allerede er en del av deres kundeliste i Timma.

Med Timma er det nå enklere for deg å omgjøre førstegangskunder til en del av deres lojale kundekrets.

Akkurat som før, vil du aldri betale provisjon når en kunde booker igjennom deres online booking eller salongens Markedsplass vervelink som du vil finne under

Bedrift i Timma pro.

Med ny kunde så mener vi en kunde som ikke tidligere har vært registrert i deres kundeliste.

Fakturering av Markedsplass provisjon

Intervall for fakturering av provisjon vil være en gang i måneden og faktureringen fungerer på samme måte som andre Timma pro fakturaer.

Betaler av provisjon vil standard settes opp på samme betaler som på Timma pro faktura.

Administrator på deres Timma Pro konto kan velge en annen betaler av provisjon ved å endre innstillingene under Bruker innstillinger.

Hvordan endre betaler av provisjon

Gå til Mer > Markedsplass > Bruker innstillinger > Provisjon

Åpne opp låsen for å tillate endring ved å klikke på låse ikonet, scroll til brukeren du ønsker å sette som betaler. Husk å lagre endringene.

Provisjonen du betaler går tilbake til markedsføring av din salong, og til å øke antallet personer som booker via markedsplassen.

Valget er alltids ditt! Du kan når som helst endre om du ønsker at din salong skal være synlig på markedsplassen eller om du kun ønsker å bruke salongens egne online booking.

Hver dag, leter tusenvis av mennesker etter sin neste hår, skjønnhet og velvære time på Timma sin markedsplass.

Vårt mål er å skaffe enda flere kunder til markedsplassen og hjelpe din salong å vokse✨