Klarna betaling

Her viser vi hvordan en legger til Klarna konto(-er) til Timma sin kasse og hvordan en tar betalt med Klarna

Mats Johansen avatar
Skrevet av Mats Johansen
Oppdatert over en uke siden

Lage Klarna konto

Om du ikke har en konto i dag, kan du enkelt lage dette ved å navigere deg til Klarna sin side her å klikk så på Kom i gang knappen.

Vel deretter hvilken omsettning du estimerer at salongen omsetter for i online betalinger. Enten om det er 1.000.000 eller mer. Klarna vil så sende deg videre til en side hvor du må legge til bedrifts mail, hjemmeside og land (Norway)

Velg "Andre integrasjonsløsninger"

Velg så "Own built integration" fra listen

Fra produktlisten du velge Klarna Kasse for at det skal fungere med Timma. Så fort du trykke neste knappen vil du bli spurt om kontaktinformasjon. I feltet hvor du kan legge til nettside ( Website optional) så legger du til der du har lagt til online bookingsiden din. Fyll så inn nødvendig informasjon før du så sender denne søknaden til Klarna.

Legge til klarna konto til Timma sin kasse

Du vil motta en mail så fort Klarna har bekreftet din konto. Klarna´s kundeservice vil hjelpe deg med "onboardingen" om det trengs. Husk å sjekke ut prisene for bruk av Klarna på deres nettside.

For å bruke Klarna med Timma krever det at du har en eksisterende Klarna konto. Om du ikke har dette, kan du enkelt lage en konto ved å Klarna her og klikke på Kom i gang knappen. Klarna sin kundeservice vil hjelpe deg å komme i gang, om du skulle trenge dette. Husk å sjekke pris for bruk av Klarna på deres nettside.

Så fort du har klar en Klarna konto, kan du legge til denne i Timma under Bedrift siden og Klarna. Hvert selskap (org. nr.) kan ha deres egen Klarna konto tilknyttet til Timma.

Trykk Koble til knappen som ligger til høyre av selskapet ditt. Dette vil åpne et pop-up vindu hvor du blir spurt om å taste inn Klarna API brukernavn og passord. Du finner denne informasjonen i Klarna portalen -> Gå til innstillinger og generer Klarna API brukernavn og passord.

Klarna vil automatisk bli lagt til kassen som egen betalingsmetode. I betalingsvinduet under kan du finne Klarna ved å klikke på de tre "prikkene" og velge Klarna som betalingsmetode. Du kan kun ta betalt med Klarna om du har koblet til din Klarna konto.

Klarna fungerer ved at en SMS blir sendt ut. Om du har en kunde registrert med telefonnummer, vil Timma automatisk sende betalings SMS til kundens telefonnummer når du trykker Bekreft betaling knappen. Om du ikke har registrert telefonnummer (eller om det var et annet nummer SMS skulle gå til) kan du enkelt legge til eller endre det her.

Så fort kunden har mottatt og bekreftet betalingen, vil Timma automatisk lage en kvittering for deg. Om kunden allerede er eksisterende kunde hos Klarna, vil de kun etterspørre vanlig informasjon før aksept av betaling. OBS! Betalingen har ikke gått igjennom med mindre kvitteringen vises hos Timma.

Om du vil markedsføre Klarna som betalingsmetode til dine kunder, kan du finne Klarna sin logo og annet materiell direkte fra Klarna sin nettside.