Timma Markedsplass (Timma.no & Timma app)
Hva er Timma kreditt og hvordan funker det? đŸ™‹đŸœâ€â™‚ïž
Hva er Timma kreditt og hvordan funker det? đŸ™‹đŸœâ€â™‚ïž

LĂŠr mer om Timma kreditt og hvordan alt henger sammen, samt automatisk utbetaling til bedriftskonto đŸ„ł

Mats Johansen avatar
Skrevet av Mats Johansen
Oppdatert over en uke siden

Timma Kreditt i et nĂžtteskall đŸ„œ

Timma kreditt er en saldo, og en betalingsmetode for dine kunder. De kan bruke Timma kreditt pĂ„ tjenester tilgjengelig pĂ„ markedsplassen. 1 Timma kreditt = 1 NOK 💗

BelÞpet brukt som betalingsmetode vil bli trukket i fra prisen pÄ tjenesten, enten det er online betaling eller betalingen skjer i salongen. Timma kreditten blir refundert til NOK og betalt tilbake til din salong hver mÄned.

Vil vil virkelig spre det glade budskap om Timma, med hjelp fra Timma kreditts og kampanjekoder, fÄr vi muligheten til Ä sende enda flere kunder til din salong!

Hvordan kan kunder samle Timma kreditt?

Timma kreditten kan samles ved Ă„ lĂžse inn en kampanjekode fra feks. en markedsfĂžringskampanje, invitere nye kunder til Ă„ bruke Timma, eller kjĂžpe og lĂžse inn et Timma gavekort.

Hvordan sette opp automatisk utbetaling av Timma kreditt?

Finn ut om du vil at kreditten skal bli refunderrt til salongens bank konto eller individuelt pr. brukers konto nummer. Husk Ă„ legge til organisasjonsnummer og salongens bankkontonummer under Bedrift og nettbetalinger for Ă„ motta automatisk utbetaling av Timma kreditt. FĂžlg steg-for-steg guiden under.

Du har to muligheter for Timma kreditt utbetaling. Velg om du Þnsker at kreditten skal gÄ direkte til salongens bank konto eller om den skal gÄ til individuell bruker konto.

Valg #1. Timma kreditten blir betalt ut til salongens bankkonto

FÞrst mÄ du lagre Organisasjonsnummer under "Bedrift".

GĂ„ til Bedrift > Informasjon > Bedriftsinformasjon > Org.Nr.

​

SĂ„ legger du til salongens bankkontonummer under "Bedrift".

GĂ„ til Bedrift > Informasjon > Kasseinnstillinger > Bankkonto

​

Husk Ä alltid lagre endringer gjort, ved Ä klikke pÄ "Lagre forandringer".

Valg #2. Timma kreditten blir tilbakebetalt til hver individuell bruker, med eget org. nr.

Legg til ditt Org.Nr. og bankkontonummer under "Min konto" for Ă„ motta automatiske utbetalinger.

GĂ„ til Min konto > Brukerinformasjon > Org. Nr. > Bankkonto

​

​Velg mottakeren for Timma kreditt betalingsmetode

GĂ„ til Mer > Markedsplass > Bruker innstillinger > Timma kreditt tilbakebetaling payback

​

Husk Ä lagre ditt valg ved Ä trykke pÄ "Lagre" nede i hÞyre hjÞrnet.

Du kan enkelt fÞlge med pÄ saldoen brukt av Timma kreditter under Markedsplass statistikk.

GĂ„ til Mer > Markedsplass > Markedsplass statistikk

​

Brukt Timma kreditt vil bli tilbakebetalt til deg én gang i mÄneden. Her kan du fÞlge med pÄ brukt Timma kreditt og utbetalt Timma kreditt.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?