Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatUusimmat päivitykset ja uutiskirjeetUutiskirjeet
Timman uutiskirje huhtikuu 2024 | Uusia keinoja no-show-tilanteisiin ja pari hyödyllistä vinkkiä arkeen!
Timman uutiskirje huhtikuu 2024 | Uusia keinoja no-show-tilanteisiin ja pari hyödyllistä vinkkiä arkeen!
Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Keväinen tervehdys! 👋 Tällä kertaa meillä on ilo kertoa uusista keinoista no-show-tilanteisiin. Lisäksi haluamme jakaa vinkin varauksiesi kasvattamiseksi sekä muistuttaa mahdollisuudesta ansaita itsellesi hyvinvointirahaa! 💆🏽‍♀️

🆕 Uutta: Uusia keinoja No-show-tilanteiden hallintaan

Ennaltaehkäisy on olennainen osa sujuvia työpäiviä ja haasteiden minimoimista. Olemme nyt julkaisseet uusia työkaluja no-show-tilanteiden välttämiseksi, joissa voit vaatia etukäteismaksua eri tilanteissa:

  • Vaadi etukäteismaksu uusilta asiakkailta:
    Voit vaatia etukäteismaksun kaikilta uusilta asiakkailta Markkinapaikalla

  • Vaadi etukäteismaksu no-show tapauksissa:
    Voit automaattisesti vaatia etukäteismaksua myös niiltä asiakkailta, jotka eivät saapuneet varatulle ajalleen edellisellä kerralla

  • Vaadi etukäteismaksua valituilta asiakkailta:
    Voit myös vaatia etukäteismaksua valituilta asiakkailta. Saatat haluta tehdä näin, mikäli asiakas on aiheuttanut taloudellista haittaa toiminnallaan, esimerkiksi jättämällä saapumatta paikalle sovitulle ajalle.

Etukäteismaksun avulla voit myös soveltaa peruutuskäytäntöjä joustavasti ja veloittaa peruutusmaksun asiakkailta, jotka eivät noudata peruutusehtoja ja ovat maksaneet varauksensa etukäteen.

Ominaisuuden käyttö edellyttää Timma Pay -nettimaksujen ja etukäteismaksujen käyttöönottoa nettiajanvarauksessa, sekä Nettiajanvarauksen uusinta versiota. On tärkeää huomata, että tämä ei vaadi erillistä Timma Pay -maksupäätettä.

🗓️ Markkinointimateriaaleja valmiina käyttöön!

Tarjoamme valmiiksi luotuja markkinointimateriaaleja hyödynnettäväksi omassa markkinoinnissasi. Kirjastosta löydät valmiita pohjia somepostauksiin, Timman brändielementtejä omien viestiesi tehostamiseen ja paljon muuta. Lisäksi löydät Timma Badgen nyt helposti GIFinä luodessasi Instagram tarinoita! Kurkkaa koko artikkeli ja hyödynnä haluamasi materiaalit vaivattomasti!


💡 Vinkkinurkka

Opi kenties jotain uutta Timma Pron ominaisuuksista! Tällä kertaa tarjoamme kaksi vinkkiä, joilla voit saada lisätienestejä.

📈 Enemmän varauksia muistutusviestillä

Varaa uudelleen -muistutusviestit ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi aktivoidessaan asiakkaita varaamaan uuden ajan.

Mikäli asiakas ei halua varata seuraavaa aikaa hoidon jälkeen, paras tapa on sopia asiakkaan kanssa Varaa uudelleen -muistutusviestin lähettämisestä sopivan ajan kuluttua.

Tulokset puhuvat puolestaan, sillä tilastojemme perusteella 35 % eli joka kolmas vastaanottajista varaa uuden ajan seuraavan 10 päivän sisällä viestin vastaanottamisesta.

Jos siis haluat lisää varauksia helposti, suosittelemme sopimaan asiakkaiden kanssa muistutusviestistä hoidon jälkeen!

📣 Suosittele Timma Prota ja ansaitse 100 €

Tunnetko jonkun joka olisi ajanvarausjärjestelmän tarpeessa? Suosittele Timma Prota ja tienaa 100 euron Timma-lahjakortit itselle ja ystävälle. Lisäksi ystäväsi saa Timma Pron kassan ja kalenterin 3 kuukaudeksi veloituksetta (edun arvo 72 €). Todellinen win-win tilanne teille molemmille! Suosittele helposti lähettämällä oma suosittelulinkki ystävällesi ja aloita hemmottelurahan kerryttäminen!

Vastasiko tämä kysymykseesi?