Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatUusimmat päivitykset ja uutiskirjeetUutiskirjeet
Timman uutiskirje joulukuu 2023 | Timman vinkit loppuvuoteen!
Timman uutiskirje joulukuu 2023 | Timman vinkit loppuvuoteen!

Yhdessä kohti uutta vuotta!

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Yhdessä kohti uutta vuotta! 🎄🎆

Vuoden viimeiset heipat Timmasta! 👋 Tässä kirjeessä summataan, mitä kuuluu Timman vuoden vaihteeseen. Haluamme myös kiittää sinua kuluneesta vuodesta. Rentouttavaa joulun aikaa ja tehdään ensi vuodesta yhdessä vieläkin parempi! 💗

🎁 Säästä reilusti nettimaksuissa – myös lahjakorteissa

Syksyn aikana kaikki nettimaksut siirtyivät osaksi meidän omaa Timma Pay -maksujärjestelmää.* Jatkossa halutessasi etukäteismaksuja Markkinapaikalla tai omassa Nettiajanvarauksessasi, tulee sinun ottaa Timma Payn nettimaksut käyttöön. Se kannattaa tehdä juuri nyt monestakin syystä: ehdit vielä säästää reippaasti lahjakorttimyynneissä ja kokonaisuudessaan puolitat maksunvälityskulut verrattuna aikaisempaan palveluntarjoajaan.

*Maksupalvelut tuottaa Adyen

Hinnat koskevat ennakkomaksuja Nettiajanvarauksessa ja Markkinapaikalla sekä Lahjakorttikoneen nettimyyntiä.

Esimerkkilaskelma maksunvälityskulujen muutoksista keskimääräisen liikkeen joulukuun 2022 perusteella:

Aloita Timma Pay nettimaksujen mutkaton käyttöönotto menemällä

Timma Pro > Timma Pay.

✅ Minulla on jo Timma Pay -tili

Mikäli sinulla on Timma Pay maksupääte käytössä, voit ottaa nettimaksut käyttöösi vain muutamalla klikkauksella ja hyötyä heti alemmista kuluista.

🆕 Luon uuden Timma Pay -tilin

Aloita tunnistautumisprosessi helposti hyväksymällä käyttöehdot ja valitsemalla haluamasi tilitysväli. Saat meiltä uuden viestin, kun voit aloittaa tunnistautumisen. Tarvittaessa tarjoamme myös henkilökohtaista opastusta prosessin sujuvoittamiseksi.

Huom! Timma Pay nettimaksujen käyttöönotto ei vaadi Timma Pay -maksupäätteen tilausta.

🚫 Tulossa pian: Työkaluja No show -tilanteisiin

Tämän parissa on vielä hieman työtä tehtävänä, mutta pian voit vaatia ennakkomaksun valituilta asiakkailta tai Markkinapaikalla kaikilta niiltä asiakkailta, jotka eivät ole asiakasrekisterissäsi.

🗓️ Synkronoi Timma Pron kalenteri Google-kalenteriin

Suuri kiitos koko testausryhmälle avusta! Uusi ominaisuus on saatavilla nyt kaikille. Voit haluta ottaa ominaisuuden käyttöön monestakin syystä: Voit jakaa työaikataulusi perheen yhteisessä tai henkilökohtaisessa kalenterissa, tai pysyt kärryillä useammankin Timma-kalenterin kanssa. Ominaisuus löytyy Timma Pro > Omat tiedot -sivulta.


💡 Vinkkinurkka

Opi kenties jotain uutta Timma Pron ominaisuuksista! Tällä kertaa luvassa on kaksi vinkkiä helpottamaan loppuvuotta!

🎁 Lahjakkaasti lisämyyntiä

Anna asiakkaidesi ilahduttaa myös läheisiään palveluillasi. Lahjakorttikone mahdollistaa lahjakorttien myynnin netissä ja liikkeessä. Ehdit vielä mukaan joulun vilkkaimpaan myyntiviikkoon!

Asiakkaamme ansaitsivat keskimäärin yli 960 eurolla* lisätienestejä joulukuussa 2022.

Lisäämällä lahjakorttikoneen linkin someprofiileihisi varmistat, että asiakkaasi löytävät helposti tien ilahduttavien lahjojen pariin – ja samalla sinä kasvatat myyntiäsi.

📊 Vuodenvaihteen tuote- ja lahjakorttiraportit

Uuden vuoden alussa monille tulee tarpeeseen ottaa kirjanpitoon raportteja kuluneelta vuodelta. Vuoden 2023 tuote- ja lahjakorttiraportit tulevat saataville 7.1.2024 mennessä.

Lahjakorttiraportin tulet löytämään Tulot > Lahjakortit -välilehdeltä ja Tuoteraportit menemällä Tuotteet > Raportti -välilehdelle.

Vastasiko tämä kysymykseesi?