Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatUusimmat päivitykset ja uutiskirjeetUutiskirjeet
Timman uutiskirje toukokuu 2023 | Näitä uudistuksia ja päivityksiä odotamme innolla!
Timman uutiskirje toukokuu 2023 | Näitä uudistuksia ja päivityksiä odotamme innolla!

Jännittäviä Timma Pro -uutisia koskien uusia ominaisuuksia ja tulevia päivityksiä. 🙌

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Kuulumisia Timmasta

Aimee_with_phone_webquality

Moikka,

Tämän kertainen uutiskirjeemme on pullollaan jännittäviä Timma Pro -uutisia koskien uusia ominaisuuksia ja tulevia päivityksiä. 🙌

Luvassa ovat muun muassa hyvää vauhtia etenevä kotisivutyökalun uudistus sekä kassaan tuotu mahdollisuus maksaa useammalla lahjakortilla – vain muutamia herkkupaloja mainitaksemme.

Iloista uutta viikkoa! 🌸

Timma-tiimi

Timma Prossa tapahtuu

Maksutapana useampi lahjakortti? Ei ongelmaa!

lahjakortit-FI

Asiakkaasi voivat nyt maksaa käyntinsä helposti useammalla lahjakortilla aiheuttamatta sinulle ylimääräistä päänvaivaa tai tarvetta kikkailuun kassalla.

Tulossa! Tyylikkäät kotisivut helpommin

Timma_Pro_calendar_mockup_desktop+phone_2

Tyylikkäät ja ammattimaiset nettisivut herättävät luottamusta asiakkaissa, jotka etsivät uusia palveluntarjoajia. Siitä ei ole epäilystäkään.

Nykyinen työkalumme kotisivujen rakentamiseen ei vastaa ajanmukaisia vaatimuksia ja siksi olemmekin uudistamassa Timma Pron kotisivutyökalua ja kotisivujen ulkonäköä vielä tämän vuoden aikana.

Tuomme kotisivut 2020-luvulle selkiyttämällä ja sujuvoittamalla kotisivujen muokkaamista sekä kohottamalla itse kotisivujen ilmettä ja ulkoasua sellaiseksi kuin sen timanttisella ammattilaisella tulisi ollakin.

Tämä on yksi askel suunnitelmissamme kehittää työkaluja, jotka auttavat liikkeesi brändiä loistamaan! Pysythän siis loopissa, sillä lisää on luvassa. 💎

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana kotisivujen kehittämisessä antamalla palautetta ja esimerkiksi testaamalla kotisivujen uusia teemoja, ilmoittaudu mukaan testiryhmään! Olemme sinuun yhteydessä kehitystyön edetessä.

Timma Paylla maksut hoituvat mutkattomasti paikan päällä

ja pian myös netissä

Timma Pay on Timman oma maksujärjestelmä*, joka on suunniteltu sinua varten. Toistaiseksi Timma Pay on ollut synonyymi tarjoamallemme maksupäätteelle, mutta kuluvan vuoden aikana myös nettimaksut liitetään osaksi Timma Pay -kokonaisuutta.

TimmaPay3_3_1000x1000

Uudistus tulee koskemaan sinua, jos yritykselläsi on käytössä yksi tai useampi seuraavista:

  • etukäteismaksut Markkinapaikalla

  • etukäteismaksut nettiajanvarauksessa

  • lahjakorttimyynti netissä Timman lahjakorttikoneen kautta.

Tämä ei edellytä sinulta mitään toimenpiteitä tällä hetkellä, vaan haluamme valmistella uutta yhdessä kanssasi! Varsinaiset muutokset astuvat voimaan portaittain vuoden 2023 loppuun mennessä – me pidämme sinut ajan tasalla.

*) Maksupalvelut tuottaa Adyen.

Tulossa! Päivityksiä tietosuojaselosteeseen no-show -tilanteiden torjumiseksi

No-showt ovat valitettavan yleinen ongelma osalle asiakkaistamme. Olemme päivittämässä asiakkaillemme automaattisesti Timma Prossa luotavaa tietosuojaselostetta, jotta sinulla olisi tarvittaessa mahdollisuus torjua näitä ikäviä tilanteita vaatimalla esimerkiksi ennakkomaksua valituilta asiakkailta.

Samalla selkiytämme tietosuojaselostetta ja teemme siihen muita pieniä parannuksia. Kerromme tästä tarkemmin seuraavassa uutiskirjeessämme.


Vastasiko tämä kysymykseesi?