Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatUusimmat päivitykset ja uutiskirjeetUutiskirjeet
Timman uutiskirje lokakuu 2023 | Katso mikä on uutta Timma Prossa!
Timman uutiskirje lokakuu 2023 | Katso mikä on uutta Timma Prossa!
Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Syyskuulumisia Timmasta 🍂

Syysterkkuja Timmasta! 👋 Syksyn ensimmäisessä viestissä kerromme pienistä mutta tärkeistä parannuksista, jotka ovat jo julkaistu tai tulevat pian.

💰 Nettimaksut siirtyvät käyttämään Timma Pay -maksujärjestelmää

Tämä muistutus koskee sinua, jos toimit liikkeen omistajana tai vuokratuoliyrittäjänä, ja sinulla on käytössä jokin seuraavista:

  • Etukäteismaksut Markkinapaikalla

  • Etukäteismaksut Nettiajanvarauksessa

  • Lahjakorttimyynti netissä

Nettimaksujen palveluntarjoaja vaihtuu ja kaikki nettimaksut siirtyvät osaksi meidän omaa Timma Pay -maksujärjestelmää*. Sinun ei tarvitse ottaa Timma Pay -maksupäätettä, kun otat nettimaksut käyttöön. Päivityksen myötä hyödyt markkinoiden edullisimmista maksunvälityskuluista entistä laajemmin.

*Maksupalvelut tuottaa Adyen.

Siirtymä tapahtuu vaiheittain:

  • Lahjakorttikoneen ja Nettiajanvarauksen nettimaksut voit ottaa käyttöön heti kun haluat

  • Markkinapaikan etukäteismaksut muuttuvat kaikille yhdellä kertaa 1.11.

Kurkkaa ohjeet ja toimi niiden mukaisesti ennen marraskuuta, mikäli haluat vastaanottaa etukäteismaksuja Markkinapaikalla 1.11. jälkeen.

Tulossa: Työkaluja vähentämään No show -tilanteita

Voit tulevaisuudessa vaatia ennakkomaksun valituilta asiakkailta tai Markkinapaikalla kaikilta niiltä asiakkailta, jotka eivät ole sinun asiakasrekisterissä. Tulemme päivittämään Timman automaattisesti luomaa tietosuojaselostetta siten, että asia on viestitty yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimalla tavalla.

🏡 Uudistus Kotisivukoneeseen

Mitäpä jos voisit luoda tyylikkäät kotisivut vain muutamalla klikkauksella? Pian se on mahdollista! Parannamme parhaillaan Timma Pron Kotisivukonetta, jotta tyylikkäiden nettisivujen luominen ja ylläpito olisi jatkossa simppeli juttu.

📸 Lisää kuva markkinointiviestiisi

Voit nyt lisätä kuvan Timman Markkinointi-työkalulla luotuihin sähköpostiviesteihin. Tämä on osana parannuksia, joilla haluamme auttaa teitä oman brändin esiintuomisessa.

🗓️ Ilmoittaudu testaajaksi Google-kalenterin synkronointiin

Pian voit synkronoida Timma Pron Google-kalenteriisi. Tämän voit haluta tehdä monestakin syystä: Voit jakaa työaikataulusi perheen yhteisessä tai henkilökohtaisessa kalenterissasi tai pysyt kärryillä useammankin Timma-kalenterin kanssa. Etsimme tätä varten testikäyttäjiä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, jätäthän yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Olemme valittuihin käyttäjiin yhteydessä lähiaikoina.


💡 Vinkkinurkka

Opi kenties jotain uutta Timma Pron ominaisuuksista! Tällä kertaa luvassa on kaksi vinkkiä, joiden avulla voit ottaa enemmän irti ajastasi.

🕒 Vaikeuksia saada selvää kalenterinäkymästä?

Mikäli sinun on vaikea hahmottaa kalenterinäkymää, suosittelemme pientä muutosta kalenteriasetuksiin. Vaihda asetuksista aikavälin kesto 30 minuutista 15 minuuttiin, jolloin varauksen tiedot näkyvät selkeämmin kalenterinäkymässä. Pääset asetuksiin klikkaamalla

Kalenterin asetukset -kuvaketta. Muista tallentaa tekemäsi muutokset!

⌛️ Eroon turhasta luppoajasta?

Jos kalenterissa varausten välissä olevat tyhjät hetket ovat sinulle ongelma, suosittelemme harkitsemaan aikamagneetin käyttöä. Aikamagneetti ohjaa nettivarausta tarjoamaan asiakkaalle vapaita aikoja niin, että sinulle syntyisi mahdollisimman vähän turhaa odottelua. Voit valita on kolmesta eri tasosta sen, mikä sopii sinulle parhaiten.

Vastasiko tämä kysymykseesi?