Kaikki kokoelmat
Uusimmat päivitykset ja uutiskirjeet
Uutiskirjeet
Timman uutiskirje lokakuu 2022 | Kehitämme aktiivisesti tapoja vähentää ajanvarauksiin saapumattomien asiakkaiden määrää
Timman uutiskirje lokakuu 2022 | Kehitämme aktiivisesti tapoja vähentää ajanvarauksiin saapumattomien asiakkaiden määrää

Kuulumisia Timmasta sekä tietoa Timma Pron uusista ja tulevista ominaisuuksista.

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten
FI-september-600x350-1

Terkkuja Timmasta!

Lokakuussa Helsingissä järjestettiin sekä kauneudenhoidon ammattilaisille suunnatut SKY-messut että valtaisa kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtuma I Love Me. Osallistuimme Timmalta näille molemmille, ja pitkien poikkeusvuosien jälkeen oli ihanaa nähdä ja päästä juttelemaan teidän monen kanssa kasvotusten - lämmin kiitos kaikille messuilijoille vierailusta osastoillamme! 💜

Tähän uutiskirjeeseen olemme tuttuun tapaan nostaneet muutamaan uusimman ominaisuuden, joita olemme kehittäneet Timma Prossa. Muistathan, että voit aina tutustua Timman ominaisuuksiin omalla ajallasi myös Help Center -tukisivustomme kautta.

Ihanaa syksyistä marraskuun alkua,

terkuin Timma-tiimi

Uutta Timma Prossa

Lisää vaihtoehtoja muistutusviestien lähetysaikoihin

Suurimmassa osassa liikkeistä varaukset voi peruuttaa veloitukset 24 tai 48 tuntia ennen varauksen ajankohtaa.

Uusina vaihtoehtoina tekstiviesti- ja sähköpostimuistutuksiin olemme lisänneet 26 ja 50 tunnin vaihtoehdot, jotta voit asettaa muistutussähköpostin lähtemään kaksi tuntia ennen kuin varauksen peruutusmahdollisuus sulkeutuu. Näin asiakkaalle jää muistutuksen jälkeen vielä aikaa perua varaus netissä.

Muistathan tarkistaa, että asetat muistutusviestien sisällön ja ajankohdan vastaamaan omia peruutusehtojasi.

Pakollinen osoitekenttä nettiajanvarauksessa

Olemme saaneet paljon palautetta nettivaraajista, jotka eivät tule paikalle varaamaansa palveluun. Ensimmäisenä askeleena ongelman ratkaisemiseksi lisäämme Timma Prohon asetuksen, jolla voit asettaa osoitekentän pakolliseksi. Mikäli asiakas ei saavu paikalle, voit tällöin lähettää hänelle perintäkelpoisen laskun.

Huomioithan, että joidenkin liikkeiden kokemusten perusteella osoitteen vaatiminen on kuitenkin saattanut vähentää nettivarausten määrää.

Asetus löytyy Toimipiste-sivulta Nettiajanvarauksen asetuksista.

Osoitteen vaatiminen ei vaikuta Markkinapaikalta tuleviin varauksiin. Tulemme lisäämään Markkinapaikalle ominaisuuden, joka pakottaa etukäteismaksun, jos kuluttaja on aiemmin jättänyt saapumatta paikalle tekemiinsä varauksiin.

Tavoitteenamme on sujuvampi ja häiriköistä vapaa nettiajanvaraus. Suunnittelemme parhaillaan vahvempia ratkaisuja asiattomien varausten estämiseksi.

Sopimukset-sivu siirtyy ja päivittyy

Sopimukset-sivu uudistuu ja siirtyy välilehdelle Toimipiste-sivun alle. Sivulta näet jatkossa helpommin, jos jokin liikkeessäsi toimiva yritys puuttuu tietosuojaselosteesta, tai jos sopimusosapuoli Timman kanssa on jäänyt lisäämättä.


Inspiroidu lisää Timman somessa ✨

Vastasiko tämä kysymykseesi?