Kaikki kokoelmat
Uusimmat päivitykset ja uutiskirjeet
Uutiskirjeet
Timman uutiskirje kesäkuu 2022 | Kuulumisia Timmasta sekä tietoa Timma Pron uusista sekä tulevista ominaisuuksista!
Timman uutiskirje kesäkuu 2022 | Kuulumisia Timmasta sekä tietoa Timma Pron uusista sekä tulevista ominaisuuksista!
Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Heippa, 💕

Terkkuja Timmasta! 👋 Kesä on vihdoin saapunut ja aurinko hellinyt sekä kehoa että mieltä. Onko suunnitelmissasi ihania reissuja tai rentouttavaa laiturinnokassa lepäilyä? Kurkkaa vinkkimme salonkiyrittäjän lomailuun Help-artikkelista: Lomalaisen muistilista - ota nämä asiat huomioon jäädessäsi lomalle.


Heinäkuussa vetäydymme itsekin lomatunnelmiin, ja palaamme seuraavan uutiskirjeen kanssa elokuussa. Kuullaan silloin!


Lämmintä ja suloista kesää! ☀️

Timma-tiimi

Uutta Timma Prossa

Voit nyt vastata kaikkiin Markkinapaikalla saamiisi palautteisiin

Haluaisitko vastata arvosteluihin, joita saat Markkinapaikan varauksista? Nyt voit vastata kaikkiin saamiisi palautteisiin ja ilmiantaa asiattomat tai loukkaavat arvostelut Timma Pron Palaute-sivulta (Lisää-valikon alta).

Sait sitten positiivista tai negatiivista palautetta, rakentavat vastaukset kehittävät viestintääsi asiakkaiden suuntaan ja parantavat salonkisi mainetta Markkinapaikalla.

Toivottu yhteydenottotapa muistutus- ja vahvistusviesteihin

Oletko parhaiten tavoitettavissa puhelimella vai sähköpostilla? Tällä hetkellä automaattisissa vahvistus- ja muistutusviesteissä on liikkeesi yhteystietona puhelinnumero. Jotta voisit jatkossa palvella asiakkaitasi keskeytyksettä ja vastaanottaa mahdolliset peruutuksiin ja muutoksiin liittyvät yhteydenotot toivomallasi tavalla, olemme lisänneet nyt mahdollisuuden valita yhteystiedoksi puhelinnumeron tai sähköpostin. Voit valita sinulle sopivan yhteydenottotavan Timma Pron Toimipiste-sivulla.

Jännittäviä uutisia Timmalta

Timma laajentaa Viroon!

Tere Eesti! Timma Pro on nyt käytössä salongeille myös Virossa. 🙌

Olemme julkaisseet uudet vironkieliset verkkosivumme (timma.ee ja join.timma.ee), ja opastaneet ensimmäiset asiakkaamme Timma Pron käyttöön Tallinnassa. Jos sinulla on tuttavia tai kollegoita Virossa, muistathan vinkata Timmasta myös heille.

Timma Pay -maksupääte on julkaistu!

Timma Pay

Hartaudella kehitetty, paljon toivottu ja pitkään odotettu Timma Pay -maksupäätteemme on vihdoin täällä! 🎉

Timma Pay on vastaus teille kaikille, jotka olette toivoneet Timman omaa, helppokäyttöistä ja modernia maksupäätettä. Timma Pay on langaton, kosketusnäytöllinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen maksupääte salonkisi maksuliikenteelle. Maksupäätteen käyttö on riskitöntä ja joustavaa: emme sido sinua määräaikaisiin sopimuksiin vaan voit perua käytön milloin haluat.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää? Ota yhteyttä info@timma.fi, niin soitamme tai vastaamme kysymyksiisi sähköpostitse.


Vastasiko tämä kysymykseesi?