Kaikki kokoelmat
Uusimmat päivitykset ja uutiskirjeet
Uutiskirjeet
Timman uutiskirje toukokuu 2022 | Kuulumisia Timmasta sekä tietoa Timma Pron uusista sekä tulevista ominaisuuksista!
Timman uutiskirje toukokuu 2022 | Kuulumisia Timmasta sekä tietoa Timma Pron uusista sekä tulevista ominaisuuksista!
Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Heippa, 💕

Terkkuja Timmasta! 👋 Toukokuu, ja sen myötä monelle teistä yksi vuoden kuumimmista sesongeista on täällä, kun alkukesä tunnetusti täyttää kalenterit valmistujaisista, kesäjuhlista, häistä ja rippijuhlista. Myös meillä Timmalla on paiskittu hommia ja julkaistu paljon uusia, toivottuja ominaisuuksia teidän työnne sujuvoittamiseksi. Tässä uutiskirjeessä nostimme niistä tärkeimmät.


Lämmin kiitos myös kaikille, jotka äänestitte edellisessä uutiskirjeessä lähettämäämme kyselyyn ja annoitte äänenne uusien ominaisuuksien kehitykseen liittyen. 💭 Saimme satoja vastauksia ja kehitysideoita ja näiden pohjalta voimme keskittyä kehittämään Timmaa juuri teidän tarpeidenne mukaiseksi. 😊


Ihanaa alkukesää! ☀️

Timma-tiimi

Varaa uudestaan -muistutus helpottaa sekä sinua että asiakastasi

smsm

Kaikki asiakkaat eivät varaa heti uutta aikaa liikkeessä. Voit nyt tavoittaa asiakkaasi Varaa uudestaan -muistutuksella, jonka avulla lähetät asiakkaalle automaattisesti tekstiviestin ja muistutat häntä tekemään uuden varauksen sopivan ajan kuluttua.

Kun sovit muistutusajankohdan yhdessä asiakkaan kanssa edellisen käynnin yhteydessä, muistutusviesti on tervetullut ja se johtaa varmemmin uuteen varaukseen. Tutustu Varaa uudestaan -muistutukseen Help Centerissä!

Timma Payn julkaisu lähenee

Timma Pay

Timma Pay -maksupäätteen ensimmäiset testilaitteet on jo toimitettu ja olemme saaneet hienoa palautetta testikäyttöjen tuloksena.

Maksupäätteen virallinen julkaisu on nyt aivan lähellä! Mikäli olet kiinnostunut maksupäätteestä, voit laittaa viestiä jo etukäteen info@timma.fi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tarkemman toimitusaikataulun tarpeesi ja maksupäätteiden saatavuuden mukaan.

Nimeä palvelukategoriat liikkeellesi sopiviksi

Nyt voit nimetä uudelleen minkä tahansa palvelukategorian liikkeesi palvelulistassa. Voit muotoilla kategorianimiä omien tarpeidesi mukaan aikaisemman kahdeksan vapaasti valittavan kategorian sijaan. Näin voit halutessasi tehdä palveluvalikoimasta täysin liikkeesi näköisen.

Toivottuja parannuksia asiakasrekisteriin

Olemme lisänneet pitkään toivottuja suodatus- ja järjestystoimintoja asiakasrekisteriin. Voit suodattaa asiakkaita esimerkiksi käyntimäärien, käyntiajankohtien tai käytetyn rahamäärän mukaan.

Otamme mielellämme palautetta vastaan, jos toiminnosta puuttuu juuri sinulle ja salongillesi tärkeitä suodattimia. 🤗

Lisää tietoa toiminnallisuudesta löydät Help Centeristä.


Vastasiko tämä kysymykseesi?