Kaikki kokoelmat
Uusimmat päivitykset ja uutiskirjeet
Uutiskirjeet
Timman uutiskirje joulukuu 2022 | Pidetään yhtä myös vuonna 2023
Timman uutiskirje joulukuu 2022 | Pidetään yhtä myös vuonna 2023

Kuulumisia Timmasta sekä tietoa Timma Pron uusista ja tulevista ominaisuuksista.

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten
FI-september-600x350-1

Jouluinen tervehdys Timmasta! 🎄

Vuosi lähestyy loppuaan ja edessä siintää paitsi pieni hengähdystauko pyhien merkeissä, myös vielä toistaiseksi tuntematon ja monille epävarmuutta huokuva uusi vuosi 2023. Ethän missään tilanteessa unohda, että Timma ja timmalaiset ovat tukenasi kaikissa työarjen käänteissä ja kommervenkeissä. ❤️

Sen lisäksi, että asiantuntevat myynti- ja asiakaspalvelutiimimme ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja huolehtimaan Timma-tarpeistasi, keräsimme sinulle tämän kirjeen loppuun liudan kullanarvoisia Timma Pro -vinkkejä, jotka yhdessä verrattomien asiakaspalvelutaitojesi kanssa auttavat edistämään liiketoimintaasi myös haastavina aikoina.

Rauhallista joulua ja valoa uuteen vuoteen! 🌟

Terveisin Timma-tiimi

Uutta Timma Prossa

Monipankkiominaisuus on vihdoin täällä!

Timma-pay_639x320

Odotettu monipankkiominaisuus on nyt saatavilla Timma Pay -maksupäätteisiimme! 🙌

Kysy lisää ominaisuudesta ja sen käyttöönotosta asiakaspalvelustamme tai myyjiltämme.

Muista vuoden 2022 raportit

Vuoden 2022 varasto- ja lahjakorttiraportit tulevat saataville 7.1.2023 mennessä.

Lahjakorttiraportin löydät Tulot-sivun Lahjakortit-välilehdeltä ja varastoraportin Tuotteet-sivun Raportti-välilehdeltä.

Päivitimme palveluehtojamme

Palveluehdoissamme on 20.12.2022 alkaen otettu huomioon myös Timma Pay -maksupäätelaitteita sekä niiden vuokrausta koskevat käytännöt ja vastuut.


Löydät lisäykset palveluehtojemme kohdasta 8. Maksupäätelaitteiden vuokrausehdot.

Joko hyödynsit nämä ominaisuudet?

Boostia alkuvuoden myynteihin Markkinapaikalta

Kuukausittain tuhannet ihmiset etsivät uutta suosikkisalonkiaan Timmasta! Huoliteltu liikkeen Markkinapaikka-sivu erottuu edukseen ja tuo keskimääräistä enemmän varauksia Timmassa.

Lue vinkit Help Center -tukisivustoltamme ja luo liikkeellesi täydellinen Markkinapaikka-sivu!

Tartu vuoden kuumimpaan lahjakorttisesonkiin

Joulun lahjakorttikauppa käy tällä hetkellä kuumana, ja haluamme tarjota sinulle parhaat eväät palvella omia asiakkaitasi mahdollisimman mutkattomasti myös lahjakorttien saralla! 💌

Jos liikkeesi tarjoaa lahjakortteja, varmistathan esimerkiksi lahjakorttikoneen näkyvyyden liikkeesi nettisivuilla. Lisäpöhinää syntyy pienellä vaivalla esimerkiksi vinkkaamalla lahjakorteista sosiaalisessa mediassa.

Lisämyyntiä yhdistelmävarauksilla

Yhdistelmävarauksilla sinun on mahdollista tarjota lukematon määrä erilaisia kahden tai useamman palvelun yhdistelmiä – vain taivas on rajana! 🤩

Yhdistelmävaraukset paitsi sujuvoittavat asiakkaidesi varauskokemusta myös tuovat mukanaan lisämyyntiä ja markkinoivat liikkeesi palvelutarjontaa kuin itsestään.

Hiljaiset hetket minimiin Aikamagneetti-toiminnolla

Magneetin lailla varauksia toisiinsa kiinnittävällä Aikamagneetti-toiminnolla hallinnoit työpäiviesi rytmitystä tehokkaammaksi.


Tutustu eri aikamagneetti-vaihtoehtojen toimintaperiaatteisiin ja niiden käyttöönottoon Help Centerissä ja heitä hyvästit tarpeettomille tauoille varausten välissä! 🧲


Vastasiko tämä kysymykseesi?