Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatUusimmat päivitykset ja uutiskirjeetUutiskirjeet
Timman uutiskirje kesäkuu 2024 | Uudet nettisivut kesän kunniaksi?
Timman uutiskirje kesäkuu 2024 | Uudet nettisivut kesän kunniaksi?
Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja meillä on sinulle jännittäviä uutisia! Olet saattanut jo nähdä uudistetun nettisivutyökalun Timma Prota selatessasi.

Olemme tästä erityisen innoissamme, sillä päivitystä on toivottu useaan otteeseen ja nyt se on vihdoin täällä! Timma Genie -nettisivutyökalun avulla luot liikkeellesi kauniit sivut käden käänteessä.

Tämän lisäksi vinkkinurkassa on muutamia pieniä päivityksiä Timma Pron muihin ominaisuuksiin!

🆕 Uutta: Luo uudet nettisivut Timma Genien avulla!

Nettisivut ovat näyteikkuna salongin sydämeen. Meidän mielestä jokaisella tulisi olla mahdollisuus rakentaa toimivia ja kauniita nettisivuja ilman tarvetta olla tietokonevelho. Nettisivut voivat myös olla monelle iso investointi, ja halusimme tuoda asiakkaillemme työkalun, jonka avulla nettisivut rakentuvat nopeasti, vaivattomasti, ja ennen kaikkea edullisesti.

Parasta tässä on se, ettei sinun tarvitse tehdä tätä yksin. Timma Genie -nettisivut luovat sinulle muutaman kysymyksen pohjalta perustan, jota voit halutessasi muokata lisää tai käyttää sellaisenaan. Tämän lisäksi kaikki liikkeesi tiedot päivittyvät automaattisesti suoraan Timma Prosta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia nettisivujen päivityksestä!

Löydät nettisivut Timma Pron valikosta “Lisää”-kohdan alta. Kun julkaiset uudet nettisivut, hinta pysyy edelleen samana 20 €/kk.

🔒 Päivitys Markkinapaikan komissioihin sekä alustaoperaattorin ilmoitusvelvollisuuteen (DAC7)

Olemme päivittäneet komissiomalliamme Markkinapaikan osalta. Tämän tavoitteena on selkeyttää komissioiden maksumallia samalla tarjoten reilun sekä läpinäkyvän hinnoittelun kaikille asiakkaillemme. Samalla olemme tuoneet uuden raportointivaihtoehdon käytettäväksi asiakkaillemme.

Vuodesta 2023 alkaen Euroopan Unioni vaatii Timman kaltaisia alustaoperaattoreita kirjaamaan ja raportoimaan alustan kautta välitetyt varaukset yrityskohtaisesti.

Timman osalta tämä koskee Markkinapaikan kautta tehtyjä varauksia. Löydät liikkeesi osalta raportoidut luvut Markkinapaikka-sivulta DAC7-napin takaa.


💡 Vinkkinurkka

Opi kenties jotain uutta Timma Pron ominaisuuksista! Alla vinkki Timman kalenteriin.

🗓️ Oletuspalvelu uuden varauksen luonnissa kalenterista

Voit nyt valita "Omat tiedot" -sivun "Lisäasetukset" -kohdassa oletuspalvelun kalenterissa luotaviin varauksiin. Tällöin käyttäjälle valittu oletuspalvelu tulee aina varaukselle, kun luot uuden varauksen klikkaamalla kalenteria tai valitsemalla aikavälin kalenterista.

📣 Suosittele Timma Prota ja ansaitse 100 €

Tunnetko jonkun joka olisi ajanvarausjärjestelmän tarpeessa? Suosittele Timma Prota ja tienaa 100 euron Timma-lahjakortit itselle ja ystävälle. Lisäksi ystäväsi saa Timma Pron kassan ja kalenterin 3 kuukaudeksi veloituksetta (edun arvo 72 €).

Todellinen win-win tilanne teille molemmille! Suosittele helposti lähettämällä oma suosittelulinkki ystävällesi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?