Kaikki kokoelmat
Tutustu Timma Pron ominaisuuksiin 💜
3 toimintoa, joilla otat kaiken irti ajastasi 💜
3 toimintoa, joilla otat kaiken irti ajastasi 💜
Eveliina avatar
Tekijä: Eveliina
Päivitetty yli viikko sitten

Meidän mottomme Timmalla on Enemmän aikaa keskittyä olennaiseen. Tämän mahdollistamiseksi olemme koonneet yhteen joukon toimintoja, joilla voimme auttaa sinua tehostamaan arvokasta aikaasi.


Lisämyyntiä Timman yhdistelmävarauksilla 🔗

Onko asiakkaillasi selkeitä suosikkipalveluja, joita he mielellään yhdistelevät samalla käynnillä? Mitä jos voisit tehdä yhdistelmien varaamisen niin heille kuin liikkeellesikin vielä askeleen verran helpommaksi?

Yhdistelmävarauksilla sinun on mahdollista tarjota lukematon määrä erilaisia kahden tai useamman palvelun yhdistelmiä – vain taivas on rajana! Yhdistelmävaraukset paitsi sujuvoittavat asiakkaidesi varauskokemusta myös tuovat mukanaan lisämyyntiä ja markkinoivat liikkeesi palvelutarjontaa kuin itsestään.

Yhdistelmävarausten luominen Timma Pro -kalenterissa sujuu tavanomaisen palveluvarauksen tavoin. Voit ajoittaa palvelut toteutettavaksi yhdeltä istumalta ilman keskeytyksiä tai halutessasi luoda tauon niiden välille.

💡 Vinkki: Kun luot yhdistelmävarauksen omasta Timma Pro -kalenteristasi käsin, voit jakaa varauksen sisältämiä palveluita myös liikkeesi muiden käyttäjien kesken!

Yhdistelmävaraukset voidaan aktivoida saataville myös liikkeen nettiajanvaraukseen! Kun asiakas on valinnut haluamansa palvelut liikkeen valikoimasta, Timma-ajanvaraussivu tuo selkeästi näkyviin ne ajankohdat, joille valittu yhdistelmä on varattavissa. Lisäksi järjestelmä ehdottaa asiakkaalle aina valittavaksi myös palvelukategorioihin sidottuja lisäpalveluita.

Lue tarkemmat ohjeet yhdistelmävarausten käyttöönottamista koskien täältä. 💜


Aikamagneetti minimoi tarpeettomat tauot päivistäsi 🧲

Nimensä mukaisesti magneetin lailla varauksia toisiinsa kiinnittävä toiminto auttaa sinua hallinnoimaan työpäiväsi rytmitystä tehokkaammaksi. Aikamagneettimme perustuu nettiajanvarauksessa tarjottavien aikojen rajaamiseen, jolla voimme estää tyhjiä aikaikkunoita muodostumasta keskelle päivääsi.

Valitse siis juuri sinun tarpeidesi mukaan aikoja rajaava aikamagneetti kolmesta eri vaihtoehdosta (kevyt, normaali, tiukka) ja heitä hyvästit sekä tarpeettomille tauoille varausten välillä että keskelle päivää sijoittuville irrallisille varauksille.

Tutustu eri aikamagneettien toimintaperiaatteisiin ja niiden käyttöönottoon tarkemmin täällä!


Vaikutusaika vapauttaa kätesi hyötykäyttöön ⌛️

Timmaan kirjattava vaikutusaika on jokaisen multitaskaajan paras kaveri! Vaikutusajan avulla saat käyttöösi päiväsi täyden varauspotentiaalin - palvelemalla useamman asiakkaan lomittain tai vaihtoehtoisesti optimoimalla taukosi palveluiden passiivisiin vaiheisiin.

Tallenna siis palveluun sisältyvä vaikutusaika muistiin kunkin palvelun tietoihin, jolloin se vapauttaa sille lasketun ajan automaattisesti kalenteriisi. Otsatukan leikkaus hiusvärin kehittyessä toisaalla vai oma välipalahetki kasvonaamion tehdessä taikojaan asiakkaan iholla - sinä päätät!

Lue lisää vaikutusajan merkitsemisestä täällä.


Tarkemmin Timma Pro:n kalenterin käytöstä voit lukea kattavasta artikkelistamme täältä.💜

Vastasiko tämä kysymykseesi?