Alla samlingar
Kom igång med Timma Pro
Guide - Kom igång med Timma Pro
Guide - Kom igång med Timma Pro

I denna guide hittar du grundläggande och nödvändig information om hur du kommer igång med ditt Timma Pro-konto på bästa sätt.

S
Skrivet av Saga Ögren
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till Timma

Tack för att du väljer Timma! Vi är så glada att ha din salong i vårt Timma Pro team!

I denna guide hittar du grundläggande och nödvändig information om hur du kommer igång med ditt Timma Pro-konto på bästa sätt. Och, bäst av allt är att vardagsinteraktionen mellan dig och dina kunder kommer bli så mycket enklare!

Kom igång med Timma Pro

Logga in

Först och främst, vi börjar med att logga in genom att klicka på länken ovan.

  • Har du redan ett konto? Fyll i användarnamn och lösenord som du valde när du skapade ditt konto.

  • Har du inget Timma Pro-konto? Klicka på länken nedan. Fyll i din mailadress under användarnamn och välj ett lösenord.

Kom ihåg att välja ett lösenord som inte är för enkelt att knäcka. Vill du ändra lösenord? Klicka på denna länk: https://pro.timma.se/#/forgot_password

Är ni flera användare i salongen som använder Timma Pro? Läs denna artikel: Nya användare i Timma Pro

Ladda ned Timma PRO appen

Många av dina dagliga uppgifter kan enkelt hanteras via Timma PRO-appen. Därför är det smidigt att ha den nedladdad på telefonen.

📱 Ladda ned Timma PRO appen på App Store Timma Pro för Iphone eller Google Play Timma Pro för Android.

Nu kan du komma åt ditt konto när som helst och var som helst, på bussen, hemma eller på semestern (fast då ska du se till att vila!). Du kan såklart alltid också komma åt Timma Pro från datorn via den webbläsare som du föredrar.

Importera produkt- och kundlista

Nästa steg är att se till att dina kund- och produktregister blir importerade till ditt konto. Skicka ett mail till support@timma.se och bifoga din kund- och produktlista i excel. eller CSV. format. Vi tar hand om resten åt dig!

Också, kom ihåg att ange vem som har äganderätt till ditt kundregister och din integritetspolicy enligt krav från GDPR-lagen. Hitta detta här: https://pro.timma.se/#/company/legal

Lägg till information om din salong

Se till att informationen som du lägger till här är så detaljerad och engagerande som möjligt.

Informationen, tillsammans med bilderna som du kommer lägga till i nästa steg kommer vara grunden i din salongssida för onlinebokning och på Marknadsplatsen - www.timma.se.

Få din salong att synas!

Det är denna information och bilderna som kommer synas för dina kunder. Tänk på denna flik som skyltfönstret för din salong. Här har du chansen att fånga kundernas uppmärksamhet och visa din professionalism.

Vi har alla hört uttrycket “En bild säger mer än tusen ord”, så gör dig själv en tjänst och välj de finaste bilderna och logga som du har.

När du har lagt till din adress, kommer din salong bli synlig på Timmas Marknadsplats. Timmas Marknadsplats är det bästa verktyget i din verktygslådan för att hitta nya kunder. På Marknadsplatsen kan du göra din salong synlig för personer i din närhet som letar efter dina behandlingar, och i gengäld kan du öka din försäljning och kundbas, helt kostnadsfritt. Läs mer om Marknadsplatsen här!)

När du har en stund över, rekommenderar vi dig också att läsa tipsen i denna artikel: Få din salong att stå ut i mängden!

Lägg till dina tjänster

Lägg till alla tjänster som du erbjuder med aktuella priser under denna flik. Du kan aningen välja fördefinierade behandlingar och tjänster om du erbjuder någon av dessa, eller skapa egna om de fördefinierade inte passar.

Behöver du guidning, läs denna artikel: Lägg till tjänster

PS: Samma regel som för företagssidan gäller här. Ju mer detaljerad beskrivning du ger av dina behandlingar, desto bättre. Beskriv så tydligt du kan vad som ingår i behandlingen, då hjälper du kunden att boka rätt behandling, men också vad kunden kan förvänta sig för resultat när de lämnar salongen.

Profil och arbetstider

Lägg till dina arbetstider under denna flik. Arbetstiderna kommer också ange tidsramen för när dina behandlingar är bokningsbara.

Behöver du guidning, läs denna artikel: Ställ in arbetstider

Lägg till behandlingar som redan är inbokade

Slutligen, lägg till de behandlingar som bokats in innan du startade ditt Timma PRO konto. Från och med nu tar Timma PRO hand om alla kommande bokningar åt dig.

Lägg till länk till onlinebokning

Här hittar du länken till din onlinebokning: https://pro.timma.se/#/company/information.

Lägg till länken på din hemsida och sociala medier såsom Instagram, Facebook, etc. Detta hjälper både dina befintliga och nya kunder att boka in en tid hos dig, enkelt, var de än befinner sig!

Vi hjälper gärna till med detta, kontakta oss så guidar vi dig!

Om du har ett Facebook-konto, rekommenderar vi att du aktiverar knappen “Boka nu”. Då syns den direkt på din Facebook-sida.

Här är också en artikel som hjälper dig komma igång med onlinebokningen: Onlinebokning

Jag behöver hjälp!

Vi vill mer än gärna hjälpa dig med vad du än behöver av sakerna ovan. Vi älskar det vi gör och gillar att hålla på med dessa saker.

Vår otroliga kundsupport som vi kallar för Customer Happiness Team kan allt om Timma PRO och kommer kunna hjälpa dig med alla funderingar.

Du kan nå vår kundsupport via telefon +468 40 20 929 eller mail support@timma.se.

Fick du svar på din fråga?