Ändra färgerna på tjänster i kalendervyn

Denna artikel visar dig hur du kan ställa in nya färger i din kalendervy för att markera antingen olika Användare eller tjänster. 🌈

Michelle Liljefors avatar
Skrivet av Michelle Liljefors
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra färgerna för Användare eller tjänster i din kalendervy för att få dessa att synas bättre och göra det enklare att få en överblick över kalendern. Välj om du vill ändra färger för Användare eller om du vill att färgerna ska vara tjänstespecifika.

Hur du använder de nya färgerna

Använd de nya färgerna för kalendern genom att klicka på "Nya färger" längst upp till vänster när du är i kalendern. Efter det får du möjlighet att välja bland våra fantastiska nya färger antingen för tjänster eller för användare. Du kan ändra tillbaka kalenderfärgen till den gamla genom att klicka i det nedre vänstra hörnet på kalendersidan. Observera att det gamla färgerna kommer att ersättas helt av det nya i framtiden.

Ändra Användarspecifika färger

Välj de nya användarspecifika färgerna i Mitt konto.

Gå till Mitt konto > Information > Tilläggsinställningar > Användarfärg (kalender)

Ändra tjänstespecifika färger

Om du vill ändra på tjänstspecifika färger, börja med att säkerställa att du kryssat i rutan “Färglägg behandlingar i kalendern”.

Gå till Företag > Information > Inställningar för onlinebokning > Färglägg behandlingar i kalendern

Efter detta kan du ändra färgerna på tjänsterna genom att redigera var tjänst i din tjänstekatalog.

Gå till Tjänster > Katalog

Redigera tjänstens inställning genom att klicka på pen-ikonen till höger.

Välj den färg du vill ge tjänsten och spara!

Njut av vackra färger i kalendervyn! 🤍💜💗💛🧡