Hur man döljer sin salong eller enskild användare från Marknadsplatsen
Hur man döljer sin salong eller enskild användare från Marknadsplatsen

Denna artikel förklarar man går tillväga för att dölja sin salong eller enskilda användare från Marknadsplatsen

Mikael avatar
Skrivet av Mikael
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Timmas Marknadsplats är det lättaste sättet att marknadsföra dina tjänster till personer nära dig och få fler kunder till din salong. Om du av någon orsak vill att din salong döljs från Marknadsplatsen är det lätt att göra så med ett klick. Du kan välja mellan att dölja hela salongen eller enskilda användare från Marknadsplatsen.

Notera att genom att göra detta kommer din salongs profil inte längre vara synlig för kunder på Marknadsplats webbsidan timma.se eller Timmas mobilapp. Döljer du enskilda användare kommer dessa inte längre vara bokningsbara via marknadsplatsen. Självklart kan du ändra dig när som helst!

Inaktivera och aktivera Marknadsplatsens inställningar när som helst genom följande enkla steg.

Hur döljer jag en salong från Marknadsplatsen?

Gå till Företag > Information > Marknadsplatsinställningar

Avmarkera ”Visa salongen på Marknadsplatsen” och spara ditt val med ”Spara förändringar” i nedre högra hörnet.

Klart! Din salong är nu dold från Timmas Marknadsplats. Du kan ändra dig när som helst och göra din salong synlig på Marknadsplatsen igen genom att välja ✅ ”Visa salongen på Marknadsplatsen” och sedan "spara förändringar".

Hur döljer jag en enskild användare från Marknadsplatsen?

Om du vill att salongen syns på Marknadsplatsen men vill att en användare ska vara dold, kan du enkelt följa instruktionerna nedan.

Gå till Mitt Konto > Användare > Marknadsplatsen

Ta bort krysset i rutan "Visa användaren på Marknadsplatsen" och sedan "spara förändringar" för att bli dold från Marknadsplatsen.

Klart! Användaren är nu dold från Timmas Marknadsplats. Du kan ändra dig när som helst och göra personen synlig på Marknadsplatsen igen genom att välja ✅ ”Visa användaren på Marknadsplatsen” och sedan "spara förändringar".

🚨 Notera! Om hela salongen är dold från Marknadsplatsen, är även enskilda användare dolda. Se status för salongens Marknadsplats under Företagsinformation. 🚨

Timmas Marknadsplats gör marknadsföringen av din salong enklare än någonsin och hjälper dig att få fler bokningar och fylla upp din kalender! 💫