Online booking og kalender
Rebookings påminnelse for kunder.
Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Alle kunder booker ikke neste time når de er i salongen.
Du kan nå sette opp en påminnelse til kunden, som vil påminne dem om å booke ny time etter en gitt tid.

Påminnelsen sendes som en SMS til kunden etter tidsperioden du velger.
I meldingen vil det være en link til salongen sin online booking, hvor kunden enkelt kan booke ny time.

Før du aktiverer påminnelse for kunden, husk å alltids spør kunden om de ønsker å motta slike påminnelser.

• Hvordan aktivere Rebookings påminnelse?

• Hvordan sjekke oppsatte påminnelser?

• Kansellere en Rebookings påminnelse

• Hvor mye koster Rebookings påminnelse?

• Endre fakturering og meldingens mal

Hvordan aktivere Rebookings påminnelse?

Du kan aktivere Rebookings påminnelse direkte fra kundens booking i kalenderen.
Rebookings påminnelse kan settes på alle tidligere bookinger og fremtidige bookinger som allerede er betalt.

Åpne en booking og velg "Påminn kunden om å booke ny time"

Du kan velge hvor langt frem i tid du ønsker at Rebookings påminnelsen skal sendes til kunden.
Velg ønsket antall fra drop menyen, og velg deretter om du ønsker at antallet skal være dager, uker eller måneder.
Trykk på "lagre" knappen for å lagre.

Meldingen sendes automatisk til kunden på tidspunktet du har valgt.

Kun èn SMS vil bli sendt, så Rebookings påminnelse må settes på nytt etter påminnelsen har blitt sendt dersom du ønsker å sende ny påminnelse til kunden.

OBS! Rebookings påminnelsen tiden som er satt vil regnes fra dagen påminnelsen settes på.

Eksempel: Dersom Rebookings påminnelse settes på 3 dagen i måneden, og tiden valgt er 2 uker - så vil påminnelsen sendes ut til kunden på den 17 dagen i måneden.

Hvordan sjekke oppsatte påminnelser?

Aktive Rebookings påminnelser kan bli sett på alle tidligere og fremtidige bookinger for kunden.
Brukere kan se status og dato når kunden vil motta påminnelsen.

Du kan også se fra kundens kundekort, om de har noen fremtidige Rebookings påminnelser satt opp, samt historikk på sendte Rebookings påminnelser.

På kundens booking vil du kunne se om bookingen ble gjort via Rebookingspåminnelse, dersom kunden benyttet linken i påminnelsen til å booke ny time.

Kansellere en Rebookings påminnelse

Dersom du endrer navn, epost eller telefonnummer i en booking med en aktiv Rebookings påminnelse så vil påminnelsen automatisk kanselleres.
Å fjerne en booking vil også automatisk kansellere Rebookings påminnelsen.

Rebookings påminnelsen vil også automatisk kanselleres dersom kunden booker en ny time før påminnelsen er satt til å sendes ut.

Hvor mye koster Rebookings påminnelse?

Prisen for rebookings påminnelse er 90 øre per SMS + MVA.
Du vil kun bli fakturert for SMS som faktisk blir sendt ut.

Endre fakturering og meldingens mal

Administratorer kan endre betaler for Rebookings påminnelser under Bedrift -> SMS innstillinger -> Innstillinger

Du kan også endre malen for meldingen som sendes ut til kunden under Bedrift -> SMS innstillinger.

Magisk! Nå vet du hvordan Rebookings påminnelse settes opp og hvordan det fungerer! ✨