Markedsføring
Markedsførings verktøy

Denne guiden vil vise deg hvordan du benytter vår markedsførings verktøy

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

1. Markedsføring gjennom SMS og epost

2. Sende epost markedsføring med ditt eget domene

1. Markedsføring gjennom SMS og epost

Først må du opprette en SMS / epost mal - meldingen du vil sende til kunden gjennom SMS / e-post.

Gå til Mer> Markedsføring> SMS-maler / Maler for epost

Klikk på Lag ny og legg til et gjenkjennelig navn

Skriv deretter meldingen du vil sende ut til kundene dine

Merk! SMS-markedsføring kan inneholde opptil 160 tegn.

Klikk på lagre når du er fornøyd med resultatet.

Deretter må du oprette målgruppe - for å definere hvilke av kundene du vil sende SMS / e-postmarkedsføring til

Gå til Målgrupper

Klikk på Lag ny og legg til et gjenkjennelig navn for målgruppen din, dette vil være nyttig når du skal sende ut markedsføringen

Velg hvilke kunder du vil sende SMS / e-postmarkedsføring til ved å filtrere etter dato, tidligere booking, alle kunder osv.

For eksempel: alle kunder som har hatt en Vippe extensions-behandling de siste 6 månedene.

Klikk på lagre når du er fornøyd med målgruppen din.

Du vil få opp antall mottakere på høyre side.

Dette inkluderer bare kundene som har godkjent mottak av SMS / postmarkedsføring

Gå til Send melding

Velg hvordan du vil at meldingen skal sendes - for eksempel sms primært og e-post sekundært, eller e-post primært og SMS sekundært.

Meldingen blir da sendt som sms til de som har et telefonnummer på kundekortet, og som en e-post til de som ikke har et telefonnummer på kundekortet, men som har en e-postadresse på kundekortet.

Velg SMS / e-postmal og målgruppe.

Du vil få prisoverslaget i bunnen

Epost markedsføring er gratis.

Klikk på send melding når du er fornøyd med innstillingene dine. Meldingen vil da bli sendt ut til den valgte målgruppen.

Under Historie vil du ha en logg over sendte kampanjer

2. Sende epost markedsføring med ditt eget domene

Gå til Mer > Markedsføring > Innstillinger

Skriv inn ditt domene og hvilken epost dere ønsker å motta respons til

Skriv inn domenet uten www og http: //
For eksempel haircareasker.no

Klikk på lagre endringer, og klikk deretter på bekreft og fyll ut e-postadressen som tilhører domenet

Du vil motta en bekreftelses-e-post.
Du må videresende denne til vårt support team på hei@timma.no

Du er nå klar for å sende e-postmarkedsføring gjennom ditt eget domene!