Online booking og kalender
Hvordan fjerne en bruker i Timma Pro

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du fjerner en bruker i Timma Pro

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Hvordan fjerne en bruker i Timma Pro

Administratorer kan fjerne brukere under "Bedrift" -> "Brukere".
Til høyre for hver bruker vil du finne en rød "X". Ved å trykke på denne vil du fjerne brukeren.

Klikk OK for å bekrefte at du ønsker å slette brukeren

Når du fjerner en bruker, så vil deres kalender og bookinger forsvinne med en gang.
Du vil fremdeles finne brukerens salg under "rapporter" -> "kasse".
Dersom du har vært uheldig å slettet en bruker ved en feil, kontakt vår support - så vil vi kunne hente tilbake brukeren med all informasjon.

Før du sletter en bruker burde alle nødvendige rapporter først være hentet ut. Dette gjelder også arbeidstider.

Obs!
Dersom brukeren har en egen bruker på betalingsterminalen, er det viktig at dere kontakter vår support slik at vi får sagt opp denne via Nets. Dersom underbrukeren ikke sies opp vil denne fortsette å faktureres.