Timma Pay
Hyvityskuitin luominen Timma Pay -maksupäätteen korttimaksusta
Hyvityskuitin luominen Timma Pay -maksupäätteen korttimaksusta

Tässä artikkelissa ohjeistamme kuinka tehdä hyvityskuitti Timma Pay -maksupäätteen korttimaksusta ilman maksun palauttamista asiakkaalle.

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Jos asiakkaan korttimaksu Timma Payn kautta hyvitetään, raha palautuu automaattisesti asiakkaan kortille. Palautuksen tekemiseen ei siis tarvita fyysistä korttia.

Joskus voi olla tilanteita, että kuitista pitääkin korjata jotain; esimerkiksi tulon jakautuminen on mennyt väärälle käyttäjälle tai kuitille on lyöty väärä tuote. Tällöin kuitista pitää tehdä aina hyvityskuitti ja luoda uusi kuitti. Timman kassan kautta ei ole mahdollista tehdä vain osittaista hyvitystä tai luoda miinusmerkkistä riviä.

Jos liikkeessä on käytössä Timma Pay, tulee integraatio ottaa hetkellisesti pois päältä hyvityskuitin luomiseksi, jotta maksu ei palaudu asiakkaan maksukortille.

💡Huom! Timma Pay -sivun asetukset ovat laitekohtaisia, eli integraatio tulee kytkeä päälle ja pois kyseisellä laitteella, millä hyvityskuitti tehdään.

Ohjeet hyvityskuitin ja uuden maksun luomiseen ilman maksupääteintegraatiota:

1. Mene kohtaan Lisää > Timma Pay > Asetukset.

2. Klikkaa Lisätoiminnot > Poista kaikki maksupäätteet käytöstä.

Maksupäätteen tilan tulisi näyttää tältä:

3. Mene kalenteriin tai Tulot > Tulot -sivulle ja etsi hyvitettävä kuitti.

Klikkaa “Tee hyvitys”.

4. Klikkaa “Ok”.

5. Järjestelmä luo hyvityskuitin 1/2.

Klikkaa “Uusi maksu”.

6. Korjaa maksutapahtumaan oikeat tiedot, esimerkiksi oikea tuote tai valitse kuka käyttäjä on tulon saaja. Kun kaikki tiedot ovat oikein, klikkaa “Vahvista maksu” > “Ok”.

Nyt hyvityskuitti ja uusi maksu on luotu ja kuittinäkymässä pitäisi näkyä kuitit 1/3, 2/3 ja 3/3.

7. Kytke maksupääteintegraatio takaisin päälle menemällä uudestaan

kohtaan Lisää > Timma Pay > Asetukset.

Klikkaa kohtaa Lisätoiminnot > Ota kaikki maksupäätteet käyttöön.