Kaikki kokoelmat
Timma Pay
Timma Pay -maksupäätteen käyttöönotto
Timma Pay -maksupäätteen käyttöönotto

Näin otat käyttöön Timma Pay -maksupäätteen.

O
Tekijä: Osmo Maksimainen
Päivitetty yli viikko sitten

Onneksi olkoon, olet juuri vastaanottanut uuden Timma Pay -maksupäätteen. Näiden ohjeiden avulla saat otettua maksupäätteen käyttöösi helposti ja nopeasti.


Tutki paketti

Aloita tarkistamalla maksupäätteen tuotepaketti ennen sen avaamista, ja varmista, että paketin sinettiteippi on ehjä. Mikäli teippi on vioittunut, ota yhteyttä Timman asiakaspalveluun.


Maksupäätteen käyttöönotto

Ota maksupääte ja sen mukana tuleva laturi ja latausjohto paketista. Yhdistä laturi ja latausjohto toisiinsa ja liitä ne maksupäätteeseen laitteen vasemmasta kyljestä. Paikka löytyy silikoniluukun alta. Tämän jälkeen voit aloittaa laitteen lataamisen työntämällä laturin pistokkeeseen.


Kuittirullan asennus

Avaa kuittirullan luukku laitteen yläosasta. Aseta rulla paikoilleen niin, että voit vetää paperia rullan alapuolelta itseesi päin. Sulje luukku ja katkaise paperi vetämällä paperista viistosti laitteen etuosaa kohti.


Laitteen käynnistäminen

Käynnistä maksupääte painamalla virtanappia laitteen vasemmassa reunassa muutaman sekunnin ajan, kunnes päätteen näyttöruutu herää.


Maksupäätteen yhdistäminen verkkoon

Maksupäätteen käynnistämisen jälkeen laite pyytää sinua yhdistämään sen verkkoon. Voit yhdistää päätteen liikkeesi langattomaan verkkoon seuraamalla seuraavia ohjeita:

  1. Paina ensimmäiseksi nuolta

  2. Yhdistä laite langattomaan verkkoon painamalla näytön alareunassa olevaa +-painiketta

  3. Laita WiFi päälle

  4. Valitse liikkeesi WiFi-listasta

  5. Näppäile verkkosi salasana ja paina Connect

  6. Paina näytön alareunasta takaisin -painiketta


Toimipisteen vahvistaminen

Kun olet yhdistänyt maksupäätteen verkkoon, laite pyytää sinua vahvistamaan liikkeen oikeaksi. Oma liikkeesi on valmiiksi valittuna laitteessa. Jos laitteessa ehdotettu liike ei ole omasi, ota yhteyttä Timman asiakaspalveluun.


Maksupäätteen aktivointi

Kun olet saanut maksupäätteen asetukset valmiiksi, käy aktivoimassa pääte Lisää-valikon Timma Pay-sivulla Timma Pro:ssa.

  1. Valitse oma päätteesi ja paina Asetukset

  2. Vahvista, että olet vastaanottanut maksupäätteen valitsemalla Merkkaa vastaanotetuksi.

  3. Tämä jälkeen voit aktivoida laitteen syöttämällä laitteen sarjanumeron kuusi viimeistä numeroa alla olevaan kenttään ja paina Aktivoi. Löydät sarjanumeron laitteen takapuolelta tai laitteen laatikon kyljestä.

  4. Vahvista lopuksi aktivointi painamalla Sulje asetukset näkymän alareunasta.


Ensimmäisen maksusuorituksen tekeminen

Voit nyt alkaa vastaanottamaan maksuja! Lähimaksu löytyy laitteen yläosasta ja sirukortinlukija laitteen alalaidasta.

Testaa päätteen toimivuutta suorittamalla ensimmäiseksi 1€ testimaksu.

HUOM! Maksuja ei tehdä suoraan maksupäätteeltä, vaan Timman kassan kautta. Tee testimaksu Timman kautta tietokoneella, tabletilla tai puhelimella, ei suoraan maksupäätteeltä.

Klikkaa varauksesta "Kassalle" sekä sen jälkeen "Vahvista maksu". Summa siirtyy automaattisesti maksupäätteelle, jos pääte on aktivoitu. Tässä vielä tarkemmat ohjeet kassan käyttöön.

Kun testimaksu on mennyt läpi, palauta maksu tekemällä hyvitys klikkaamalla Timmassa "Tee hyvitys".

Jos maksu ei mene läpi, kokeile päivittää pääte allaolevien ohjeiden avulla. Jos maksu ei tämänkään jälkeen mene läpi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Maksupäätteen päivittäminen

Anna maksupäätteen päivittää ohjelmistonsa tässä välissä. Päivityksen pitäisi tulla automaattisesti, mutta jos sitä ei tule, voit päivittää maksupäätteen manuaalisesti seuraavilla ohjeilla:

  1. Avaa Settings

  2. Valitse Device info

  3. Paina Software version

Tämän jälkeen pääte etsii uutta ohjelmistoversiota ja voit ladata sen painamalla Download. Pääte alkaa päivittämään itseään kun päivitys on ladattu. Päivityksessä kestää 20-30 minuuttia.


That’s it! Olet nyt valmis käyttämään Timma Pay:ta! 🤩

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Timman asiakaspalveluun.

Vastasiko tämä kysymykseesi?