Kaikki kokoelmat
Tutustu Timma Pron ominaisuuksiin 💜
Kasvata asiakaskuntaasi Markkinapaikan avulla ✨
Kasvata asiakaskuntaasi Markkinapaikan avulla ✨
Eveliina avatar
Tekijä: Eveliina
Päivitetty yli viikko sitten

Timman Markkinapaikka on keskeisin näyteikkuna Suomessa, kun haluat tavoittaa uusia asiakkaita ja kasvattaa asiakaskuntaasi! Samalla palvelet myös jo olemassa olevia kanta-asiakkaitasi tarjoamalla heille helpon ja vaivattoman tavan varata palveluita salongistasi.

💡 Markkinapaikan avulla tavoitat kuluttajat alueellasi. Timman sovelluksen ja timma.fi -sivuston eli Markkinapaikan kautta tehdään jopa 90 000 varausta kuukaudessa, aina Hangosta Ivaloon.


Mitä Markkinapaikka tarjoaa?

💫Vaivatonta, edullista ja tuloksellista markkinointia

💫Keskimäärin 1390 € lisää myyntiä kuukaudessa per liike

💫Tehokkaan tavan tavoittaa yli 450 000 Timmaa käyttävää kuluttaja-asiakasta

💫Mahdollisuuden tarjota alennuksia off peak -aikoina

💫Salonkisi sosiaalisen median kanavien linkityksen Markkinapaikka-sivuusi

Markkinapaikka on ollut mun kasvutarinan alku. Sen kautta olen pystynyt kasvattamaan firmani siihen tilanteeseen, että jonotusajat ovat nykyään kolme viikkoa.

– Maria, Salon Marylou, Helsinki


Reilu komissiomalli – veloitamme vain sinulle uudesta asiakkaasta

Veloitamme 15 % arvoisen komission vain uuden asiakkaan ensimmäisestä käynnistä. Uudeksi asiakkaaksi katsomme henkilön, joka löytää salonkisi timma.fi -sivuston tai Timma-sovelluksen karttahaun avulla ja varaa ajan enintään 2 viikon päähän. Lue komissiomallistamme tarkemmin täältä.

💡 Viimeisimmän vuoden aikana liikkeiltä veloitettavan komission osuus on ollut keskimäärin 6,64 % kaikista Markkinapaikan kautta tehdyistä varauksista.


Me teemme maksetun mainonnan puolestasi

Markkinapaikan kautta liikkeesi on mahdollista saada lisänäkyvyyttä Googlessa ja sosiaalisen median kanavissa ilman ekstravaivaa tai -kuluja. Timman markkinoinnin ammattilaiset ohjaavat asiakkaita Markkinapaikalle maksullisen mainonnan avulla ja näin huolehtivat siitä, että sinulla on enemmän aikaa oman ammattisi harjoittamiselle.

Nostamme säännöllisesti Timman Facebook- ja Instagram-sivuilla liikkeitä eri puolilta Suomea, aina pyyteettä ja veloituksetta.

💡Lisäsitkö someen upean kuvan tai mielenkiintoisen tekstin työtäsi koskien? Merkitse @timmasuomi julkaisuusi ja voit olla osa seuraavaa Facebook- tai Instagram-postaustamme!


Lue myös artikkelimme Kuinka varmistaa näkyvyytesi Markkinapaikalla sekä Kuinka luoda täydellinen Markkinapaikkaprofiili.

Koko artikkelikokoelman Markkinapaikkaa koskien löydät Timma Help Centerissä täältä. 💜

Vastasiko tämä kysymykseesi?