Mikä on Timma-krediitti ja miten se toimii?

Tässä artikkelissa kerromme, mikä on Timma-krediitti ja miten se toimii.

Eveliina avatar
Tekijä: Eveliina
Päivitetty yli viikko sitten

Timma-Krediitti pähkinänkuoressa 🥜

Timma-Krediitti on saldoa ja maksutapa, jota asiakkaasi voivat käyttää maksaessaan palveluita Timman Markkinapaikalla. Yksi Timma-krediitti = 1 € 💗

Krediittejä voi käyttää markkinapaikan kautta varattujen palveluiden maksamiseen osittain tai kokonaan. Palvelun voi maksaa netissä tai paikan päällä salongissa. Käytetyt krediitit vähennetään palvelun hinnasta varausvaiheessa. Tämän jälkeen Timma-krediitti muutetaan euroiksi ja maksetaan takaisin salongillesi kaksi kertaa kuussa.

Haluamme levittää Timman ilosanomaa Timma-krediitin ja kampanjakoodien muodossa, jotta sinä saisit enemmän asiakkaita salonkiisi! 💜

Miten asiakkaat voivat kerätä Timma-krediittiä?

Krediittiä voi kerätä lunastamalla kampanjakoodin markkinointikampanjasta tai ostamalla ja lunastamalla Timma-lahjakortin.

Miten asettaa automaattiset Timma-tilitykset?

Määritä ensin, haluatko tilitykset maksettavaksi salongin pankkitilille vai yksittäisen käyttäjän pankkitilille. Muista lisätä yrityksesi Y-tunnus ja pankkitilin numero IBAN-muodossa yrityksesi tietoihin tilityksiä varten. Huomioi, että yksittäiset käyttäjät voivat muokata ja lisätä tietoja vain omaan profiiliinsa Timma Prossa. Salongin pääkäyttäjä voi muokata kaikkien käyttäjien tietoja.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa Timma-tilityksiin. Valitse, maksetaanko tilitykset suoraan salongin tilille vai yksittäisten käyttäjien ja vuokratuolilaisten tileille.

Seuraa alla olevia ​​ohjeita vaihe vaiheelta.

Vaihtoehto 1: Timma-krediitin tilitys Salongin tilille

Tallenna ensimmäiseksi yrityksesi Y-tunnus toimipisteen tietoihin.

Mene kohtaan Toimipiste > Tiedot > Toimipisteen tiedot > Y-tunnus.

Seuraavaksi vieritä sivua alaspäin ja lisää liikkeen tilinumero Kassa-asetukset-kohtaan.

Mene kohtaan Toimipiste > Tiedot > Kassa-asetukset > Tilinumero.

Muista tallentaa valintasi jokaisen vaiheen jälkeen.

Mene lopuksi Markkinapaikka-sivulle (Lisää > Markkinapaikka > Käyttäjän asetukset) ja rullaa sivulla alas Timma-tilityksiin. Valitse liike maksujen vastaanottajaksi.

Muista tallentaa! Yrityksen y-tunnus ja tilinumero täytetään automaattisesti tiedoistasi.

Vaihtoehto 2: Timma-krediitin tilitys yksittäiselle käyttäjälle (Y-tunnus vaaditaan)

Lisää Y-tunnus, yrityksen virallinen nimi ja tilinumero omiin tietoihin automaattisia tilityksiä varten.

Mene kohtaan Omat tiedot > Tiedot.

Mene Markkinapaikka-sivulle (Lisää > Markkinapaikka > Käyttäjän asetukset > Timma-tilitykset) ja valitse vastaanottaja Timma-tilityksiä varten.

Muista tallentaa valintasi jokaisen vaiheen jälkeen.

💡 Vinkki!

Voit helposti seurata käytettyjen Timma-krediittien saldoa Markkinapaikan tilastoissa.

Mene kohtaan Lisää > Markkinapaikka > Tilastot.

Timma-krediittien tilitykset tehdään kaksi kertaa kuukaudessa aina kuun 10. ja 25. päivä mennessä. Maksun näkyminen tilillä voi viedä 1-3 pankkipäivää tilityspäivästä.

Tilitykset maksetaan seuraavasti:

• Timma-krediitit aikavälillä 1.-15. päivä -> maksetaan 25. päivä mennessä

• Timma-krediitit aikavälillä 16.-30./31. -> maksetaan seuraavan kuun 10. päivä mennessä

Voit seurata tilityksien muodostumista Tilastot-sivulta kohdasta "Maksut Timma-krediiteillä".