Timma Pay
Identifikasjonsprosess for Timma Pay
Mats Johansen avatar
Skrevet av Mats Johansen
Oppdatert over en uke siden

Identifikasjonsprosessen er et obligatorisk trinn da leverandører av betalingstjenester må verifisere hvem de jobber med. Identifikasjon i forbindelse med Timma Pay er håndtert via vår partner Adyen og deres landingsside, og du får tilgang til dette fra Timma Pay-siden i Timma Pro. Den enkleste måten å laste opp dokumenter for identifikasjon er å bruke Timma Pro-appen på din mobil, da du enkelt kan laste opp bilder direkte fra kameraet. Vennligst sørg for at du har følgende dokumenter foran deg før du starter:

• Bankbekreftelse for din bedriftskonto

• Kontoutskrift eller skjermbilde av din nettbank (dette må vise bankens logo eller navn, navn på eieren av kontoen som enten må være din bedrift eller deg selv, og kontonummer)

• ID - pass (preferert), førerkort, ID-kort

Vær oppmerksom på at opplastingen av dokumentene kan ta noen minutter, så ta deg god tid.

Timma's kundesupport følger denne prosessen og vil ta kontakt med deg om det skulle oppstå problemer underveis. Etter at identifikasjonsprosessen er fullført vil vi tildele og sende en Timma Pay-betalingsterminal til deg. Du får bekreftelse på e-post når denne er sendt.

Ved å klikke på denne knappen vil du automatisk videresendes til landingssiden.

Din informasjon skal allerede være fyllt inn her. Vennligst kontroller informasjonen og ta kontakt med oss om noe ikke stemmer.

Dokumentene for hver seksjon må oppgis. Du åpner seksjonene ved å trykke på boksen under beskrivelsen. Om det ikke er lastet opp et dokument i en seksjon kan du laste det opp direkte ved å trykke på "Last opp dokument"-knappen.

Bedriftsdetaljer

Vennligst kontroller at din informasjon er korrekt og trykk "Neste".

Fyll inn adressen din bedrift er registrert på. Du kan bruke feltet "Søk etter adresse" for å finne din adresse, og dette vil automatisk fylle inn informasjon om gatenavn, husnummer, by og postkode. Du kan redigere informasjonen i disse feltene.

Du blir deretter spurt om din bedrift opererer fra en annen adresse. Velg "Nei" her og trykk på "Neste".

Du vil få en oversikt over din bedriftsinformasjon. Kontroller denne informasjonen en siste gang. Etter dette steget er det mulig at du må laste opp et bilde eller en PDF av ditt eierskap til selskapet, for eksempel en attest fra Brønnøysundsregisteret.

Last opp et bilde eller en PDF av ditt bedriftsdokument.

Om du blir spurt om et slikt dokument må det være:

• Utstedt av en pålitelig og uavhengig kilde, som det nasjonale handelsregisteret i landet hvor din bedrift er registrert

• Utstedt i løpet av det siste året, eller med en signatur og en tilstandsrapport med en dato som ikke er eldre enn ett år

Brønnøysundsregisteret:

Bankinformasjon

Vennligst kontroller din bankinformasjon

Last opp et bilde av din bankinformasjon. Hvilken informasjon som er nødvendig ser du under.

Bekreftelse på bankkontoen kan være ett av følgende:

• Kontoutskrifter

• Innskuddskvitteringer eller innskuddsskjemaer

• Skjermbilde av nettbanken din

• Offisielle e-poster eller brev fra banken

• Sjekker

Bekreftelse på bankkontoen må inneholde:

• Navn på kontoinnehaver. Dette må samsvare med det juridiske bedriftsnavnet, bedriftsnavnet du driver virksomheten under, eller navnet på personen som driver forretninger med Adyen, som du oppga når du opprettet en konto.

• Kontonummer

• Dato for utstedelse av dokumentet, som må være i løpet av de siste 12 månedene

• Landet hvor banken befinner seg. For EU-kontoutskrifter vil Adyen utlede landet fra IBAN-nummeret

• Bevis på at dokumentet er utstedt fra en bank, som bankens logo eller en spesifikk skrifttype.

Informasjon om eier

Vennligst kontroller dine detaljer og legg til eventuelt manglende informasjon (din fødselsdato er mest sannsynlig ikke fylt inn).

Vennligst fyll inn din adresse.

Etter at informasjon om din adresse er fylt inn, må du laste opp et bilde av din ID. Pass, ID-kort eller førerkort godtas. Følgende krav gjelder for ID-dokumentet:

• Din ID kan ikke være utløpt

• Bildet du tar av din ID må være i farger

• Om du benytter pass må MRZ-koden (de to nederste linjene med tekst i passet ditt) være synlig

• Front og bakside av din ID må være to separate filer (gjelder om du benytter ID-kort eller førerkort)

Pass

ID-kort

Førerkort