Timma Pay
Hvordan komme i gang med Timma Pay
Oppdatert over en uke siden

Kontroller pakken

Sjekk pakken din Timma Pay ble levert i, og forsikre deg om at forseglingen er intakt.
Dersom forseglingen er brutt, kontakt Timma support.

Forberedelser

Ta terminalen ut av pakken. Koble den til medfølgende lader. Du vil finne uttak for kabelen under silikonluken lokalisert på venstre side av terminalen.

Printer

Åpne luken for kvitteringsrull på toppen av terminalen. Sett inn kvitteringsrullen slik at du kan dra undersiden av papiret mot deg selv.
Lukk luken og fjern overflødig papir ved å dra papiret ned og til høyre.

Slå på terminalen

Slå på terminalen ved å holde inne start-knappen i et par sekunder til skjermen slår seg på.

Koble til terminalen

Etter terminalen er slått på, koble til WiFi ved å følge disse stegene.

1. Trykk på den blå knappen med en pil

2. Koble til terminalen til WiFi ved å trykke på knappen med "+" nederst på skjermen

3. Velg ditt WiFi-nettverk fra listen

4. Skriv inn ditt WiFi-passord og trykk "koble til"

5. Trykk på tilbake-knappen nederst på skjermen

Bekreft din salong

Etter du har koblet til terminalen, vil du få beskjed om å bekrefte din salong.
Din salong skal allerede være forhåndsvalgt.
Dersom den forhåndsvalgte salongen ikke stemmer, kontakt Timma support.

Aktivere terminalen

Etter at innstillingene er satt, må terminalen aktiveres fra Timma Pay-siden i Timma Pro.
Legg inn de siste 6 sifrene av serienummeret.

1. Du finner Timma Pay-siden under "Mer" i Timma Pro

2. Finn din salong fra skjermen og trykk “Start oppsett”

3. Bekreft at du har mottatt terminalen ved å trykke "Marker som levert"

4. Aktiver terminalen ved å legge inn de siste 6 sifrene av serienummeret i feltet på siden. Du kan finne serienummeret på baksiden av terminalen eller på terminalesken

5. Bekreft aktiveringen ved å trykke på "Fullfør oppsett" nederst til høyre

Ta imot din første betaling

Du finner kontaktløs betaling på øvre del av terminalen og chip-leser nederst på terminalen.

Ta en testbetaling på 5kr og tilbakebetal summen for å forsikre deg om at alt virker som det skal.
Dersom betalingen feiler, vennligst oppdater programvaren.
Dersom betalingen feiler etter oppdatering, kontakt vår Timma support.

Oppdatere terminalen

Timma Pay skal oppdatere seg automatisk, men du kan oppdatere den manuelt ved å følge disse stegene:

1) Åpne "Innstillinger"

2) Velg "Enhets informasjon"

3) Trykk "Programvareversjon"

Terminalen vil starte å søke etter oppdatering og du kan starte oppdateringen ved å trykke "Last ned". Oppdateringen vil da starte automatisk når den er lastet ned. Oppdateringen vil ta ca. 20-30 minutter.

Det var det! Du kan nå ta i bruk din Timma Pay! 🤩

Om du har noen spørsmål, kontakt Timma Support.