Integrere Tripletex med Timma 🥳

Her finner du instruksjoner på hvordan du kan automatisere prosessen med å sende bilag direkte fra Timma til Tripletex

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Tripletex er en av Norges største regnskapssystemer og integrasjonen med Timma er superenkel. Med integrasjonen vil Timma sende deres rapporter daglig til Tripletex og regnskapsfører trenger ikke manuelt å legge inn posteringer fra rapporten.

1. Oppsett av Tripletex konto

I Timma Pro finner du Tripletex under rapporter. Øverst på siden ser du kassene/selskap som kan velges. Som standard velges kassen som brukeren benytter.

Hvis du ennå ikke har integrert Tripletex-kontoen din med Timma, er det første du må gjøre å legge til Tripletex API -informasjon fra Tripletex -kontoen din i sine respektive felt (se bilde) og koble til kontoen.

OBS! Salongen må selv logge inn på egen Tripletex konto, og ikke via regnskapsfører sin Tripltetex konto.

Du kan finne dine Tripletex detaljer i mailen du har mottatt fra Tripletex når du opprettet en konto hos Tripletex. Hvis du ikke finner mailen kan du etterspørre dine Tripletex detaljer via Tripletex Support.

"Employee token" kan opprettes i Tripletex sitt admin panel. Etter at du har logget deg inn på Tripletex går du til Min Profil og velger Velg API tilgang, under Mer seksjonen.

Når du har kommet deg inn på API-tilgang token siden trykker du Ny nøkkel. Da vil du få opp et nytt bilde (Se bilde) hvor du trenger å velge Applikasjon - Timma og
. Gi nøkkelen et kallenavn. Feks. TimmaTripletex. Trykk deretter opprett nøkkel.

Tripletex vil da vise din employee token (se bilde).
Du må kopier koden fra denne siden da du ikke vil klare å finne tilbake koden etter dette.
Koden ser ut som dette (KUN eksempel): ut:xxJ0b2tlbklkIjoyMzU4LCJ0b2tlbiI6InRlc3QtOWJhNWRkNzctMWZjMS00OTZmLTg0YzMtZmFjN2U5MTFjYWI5Ix0=.

Nå som du har ''Tripletex API brukernøkkel''

Dersom koblingen er suksessfull vil du få opp innstillingene i Timma. Det neste steget som må gjøres er å velge kontoene som Timma skal sende bilagene til.

Det er en til innstilling å sjekke i Tripletex før vi kan sende bilag fra Timma. Go til API tilgangs fanen i min profil under mer seksjonen og velg en nøkkel som du har opprettet. Bla ned til bilag seksjonen og aktiver avansert bilag hvis den ikke allerede er aktivert.

2. Sending av bilag til Tripletex

Så fort du har satt opp riktige posteringer som matcher med dataen Timma sender til Tripletex, kan du begynne å sende bilagene til Tripletex.
Du kan også velge "Send bilag automatisk til Tripletex hver kveld"
Ved å velge dette vil Timma automatisk sende bilag til Tripletex iløpet av kvelden.
Dersom du ikke velger dette, kan du manuelt sende bilagene fra "Historikk"
OBS! Manuelle bilag vil legge seg under "ikke borførte bilag" i Tripletex

Du vil se bilagene som har blitt sendt fra Timma til din Tripletex konto når du går til ditt Tripletex admin panel > Bilag > Bilagsoversikt.

Her vil dine bilag være listet opp (se bilde). Bilag sendt fra Timma vil inneholde navnet Timma daglige salg

Dersom du skulle støte på problemer - ikke nøl med å ta kontakt med oss!