Uusimmat pÀivitykset ja uutiskirjeet
Uutiskirjeet
Timman uutiskirje helmikuu 2023 | Aika jakaa rakkautta 💕

Suosittele Timma Prota ystĂ€vĂ€llesi ja ansaitse 100 € arvosta krediittejĂ€ teille molemmille!

Jessica avatar
TekijÀ: Jessica
PĂ€ivitetty yli viikko sitten

Aika jakaa rakkautta 💕

Suosittele Timma Prota uudistetun suositteluohjelmamme kautta ja ansaitse 100 € arvosta Timma-krediittejĂ€ itsellesi ja ystĂ€vĂ€llesi!

hero

Ihania terveisiĂ€ Timmasta! đŸ«¶

YstÀvÀnpÀivÀ saapui Timma Pron kÀyttÀjille tÀnÀ vuonna aikaisin, sillÀ nyt on aika jakaa rakkautta hiusten, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien ystÀvien kesken!

Tervehdi Timma Pron uudistunutta Suosittele ystĂ€vĂ€lle -ohjelmaa! ✹

Ipadnewletter_FI

Saatat muistaa taannoin esittelemÀmme Suosittele ja ansaitse -suositteluohjelman. Jatkossa Suosittele ystÀvÀlle -nimellÀ kulkeva ohjelma kÀvi lÀpi joukon uudistuksia ja pÀivityksiÀ, joiden yhteydessÀ

💕 KĂ€yttökokemusta parannettiin

💕 Etujen rajattomasta ansaitsemisesta tehtiin sinulle vielĂ€kin helpompaa

💕 Ja mikĂ€ tĂ€rkeintĂ€: korotimme ohjelman kautta ansaittavan krediittisumman 100 euroon, jotka sekĂ€ sinĂ€ ettĂ€ ystĂ€vĂ€si voitte ansaita.

Kaiken lisÀksi ystÀvÀsi voi lunastaa Timma Pron kassan ja kalenterin veloituksetta kÀyttöönsÀ kolmeksi kuukaudeksi, jos hÀn pÀÀttÀÀ ryhtyÀ asiakkaaksemme suosittelusi kautta.

Meille timmalaisille jakaminen on vĂ€littĂ€mistĂ€. Toivomme, ettĂ€ liityt lĂ€hestyvĂ€n ystĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€n rientoihin kanssamme ja olet merkittĂ€vĂ€ osa upean yhteisömme kasvattamista jakamalla rakkautta alalla työskenteleville ystĂ€villesi Suosittele ystĂ€vĂ€lle -ohjelman kautta! đŸ„°

LöydÀt ohjelman Timma Prossa Omat tiedot -sivulta tai alla olevan painikkeen kautta.

Vastasiko tÀmÀ kysymykseesi?