Uusimmat päivitykset ja uutiskirjeet
Uutiskirjeet
Timman uutiskirje tammikuu 2022 | Hyödylliset vinkit uuteen vuoteen! ✨
Timman uutiskirje tammikuu 2022 | Hyödylliset vinkit uuteen vuoteen! ✨

Aika uudelle vuodelle 💫

Jessica avatar
Tekijä: Jessica
Päivitetty yli viikko sitten

Aika uudelle vuodelle

Ihanaa uutta vuotta! 💫

Jotta uusi vuosi alkaisimahdollisimman hyvin, kokosimme alle muutaman hyödyllisen vinkin alkuvuoteen! 😍

Kuinka toteuttaa tuoteinventaario?

Vuoden alussa edessä on usein inventaario, mikä onnistuu Timmassa näppärästi!  👌

Mene Tuotteet-sivulle ja valitse tuote listasta. Tee muutokset saldoon joko lisäämällä tai vähentämällä “Lisää” tai “Hävikki” -painikkeista. Raportin löydät menemällä: Tuotteet > Raportit -välilehdelle. Voit tulostaa raportin, lähettää sähköpostiin tai ladata ja tallentaa sen PDF/CSV muodossa. 💯

Kuinka muuttaa palveluiden hintoja?

Tammikuussa on usein hyvä aika päivitellä myös palveluiden hintoja. 💡

Mene Palvelut -sivulle. Valitse haluamasi kategoria ja palvelu, jonka hintaa haluat muuttaa. Klikkaa “Muokkaa palvelua” painiketta oikeassa reunassa.

Kun olet muokannut palvelun hintaa, tallenna muutokset kohdassa “Määritä kenelle palvelut tallennetaan” ja valitse vaihtoehto “Yrityksen palvelulistaan ja käyttäjille, jolla on jo tämä palvelu valittuna”. Näin muutokset näkyvät palvelulistassa ja käyttäjillä, jotka tarjoavat kyseistä palvelua. 💯

Huomioithan, että uusi hinta päivittyy myös ennen muutosta tehtyihin varauksiin.

Kuinka tarkistaa lahjakorttien saldo?

Lahjakorttien saldon voit tarkistaa menemällä sivulle: Tulot > Lahjakortit -välilehdelle. Näet lunastamattomien lahjakorttien arvon oikeasta yläkulmasta. 💯