Kaikki kokoelmat
Timma Pay
Timma Pay-tilitykset
Timma Pay-tilitykset
O
Tekijä: Osmo Maksimainen
Päivitetty yli viikko sitten

Tilitysten aikataulut

Timma Payn tilityksissä voidaan käyttää neljää eri aikataulua ja voit vaihtaa sen olemalla yhteydessä meidän asiakaspalveluumme.

Eri vaihtoehdot ovat:

Jokaisesta tilityskerrasta peritään hinnaston mukainen maksu (tällä hetkellä 0,20€ + ALV) ja nämä tilityskerrat laskutetaan seuraavan kuukauden Timma-laskussa. Saat tilityksiä vain silloin, jos tililläsi on tilittämätöntä saldoa. Kun otat Timma Pay -maksupäätteellä maksun vastaan, siinä kestää keskimäärin kaksi päivää, jotta maksuvälittäjämme saa rahat pankeilta ja korttiyhtiöiltä. Tämän jälkeen rahat voidaan tilittää sinulle valitsemasi tilitysaikataulun mukaisesti. Pankkiviiveiden takia et välttämättä saa kuitenkaan rahoja samana päivänä kun ne ovat lähteneet maksuun, vaan siinä voi kestää 1-2 päivää kunnes rahat näkyvät tililläsi.

Jos välille osuu viikonloppuja tai arkipyhiä, seuraavassa tilityksessä ei välttämättä ole kaikkia välille osuvia maksuja mukana.

Kerran viikossa

Tilitysten oletusaikataulu on kerran viikossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tilitys tapahtuu aina maanantaisin. Pankkiviiveistä riippuen saat rahat joko maanantaina, tiistaina tai keskiviikkona.

Esimerkki:

14. päivän tilitys sisältää maksut, jotka on otettu 4. ja 10. päivän välillä.

Kaksi kertaa viikossa

Kahdesti viikossa -aikataululla tilitykset lähetetään tiistaisin ja perjantaisin.

Esimerkki:

15. päivän tilitys sisältää maksut, jotka on otettu 10. ja 12. päivän välillä. 18. päivän tilitys sisältää ne maksut, jotka on otettu 13. ja 16. päivän välillä.

Päivittäin

Päivittäisillä tilityksillä tarkoitetaan tilitystä joka arkipäivä eli ma-pe välillä (5 kertaa viikossa). Saat tilityksen joka päivä, kun tililläsi on tilittämättömiä maksuja. Huomioithan, että Adyen maksaa tilityksiä päivittäin, mutta pankista riippuen rahat eivät välttämättä siirry viikonloppujen ja pyhien aikana. Tilitetyt summat näkyvät tililläsi yleensä seuraavan arkipäivän aikana.

Esimerkki:

16. päivän tilitys sisältää ne maksut, jotka on otettu 14. päivä.

Kerran kuukaudessa

Kerran kuukaudessa tilitykset tilitetään joka kuukauden ensimmäinen päivä. Pankista riippuen rahat eivät välttämättä siirry viikonloppujen ja pyhien aikana, joten tämä kannattaa huomioida tilityksen sisällössä. Rahojen siirtymisessä on myös aina 2-3 päivän viive.

Esimerkki 1: Jos kuun ensimmäinen päivä on maanantai, eivät edellisenä viikonloppuna otetut maksut tule vielä kuun alun tilitykseen.

Esimerkki 2: Jos kuun ensimmäinen päivä on keskiviikko, eivät alkuviikon aikana (ma-ti) otetut korttimaksut ehdi vielä mukaan kuun alun tilitykseen.

Vastasiko tämä kysymykseesi?