Palveluiden nimeäminen markkinapaikalla

Yksinkertaiset ohjeet palveluidesi näkymisen varmistamiseen Markkinapaikalla.

M
Tekijä: Milja
Päivitetty yli viikko sitten

Kaikki nettiajanvarauksestasi löytyvät palvelut ovat nyt varattavissa myös Markkinapaikalla! ✨

Nimeämällä palvelut yksinkertaisesti varmistat, että asiakkaasi löytävät palvelut markkinapaikan pikahaun ja kategoriahaun kautta. Hakutavat auttavat asiakkaitasi löytämään tarvitsemansa palvelun.

Mikä on pikahaku?

Pikahaku on hakutoiminto, jonka avulla asiakkaat voivat helposti etsiä palveluja tai salonkia suoraan sen nimellä.

Kun avainsana on kirjoitettu hakukenttään, markkinapaikka näyttää automaattisesti

kaikki kyseisen palvelun tarjoavat salongit.

Pikahaku tunnistaa avainsanan ja ehdottaa avainsanan sisältäviä palveluita.

Mikä on kategoriahaku?

Kategoriahaun avulla asiakkaat voivat selata eri palveluita kategorioittain ja nähdä kaikki palvelut ja salongit, jotka tarjoavat kyseisen kategorian hoitoja.

Esim.

Valitse Hiukset > Värjäykset > Keskipitkät hiukset

Markkinapaikka näyttää kaikki kyseistä palvelua tarjoavat salongit kartalla.

Palveluiden nimeäminen

Nimeämällä palvelut yksinkertaisilla ja helpoilla nimillä varmistat, että asiakkaasi löytävät etsimänsä palvelun. Selkeästi nimetyt palvelut näkyvät markkinapaikalla niin pikahaussa kuin kategoriahaussa ja ovat helposti varattavissa.

Nimeäminen

Nimeä palvelut selkeillä avainsanoilla. Nimeämällä palvelu oikean avainsanan mukaan saat palvelun näkyville pikahakuun ja kategoriahakuun.

Mene kohtaan Palvelut > Palvelulista.

Vihreä ✅-merkki tarkoittaa sitä, että palvelu on löydettävissä pikahaun ja kategoriahaun kautta. Jos vihreä pallo puuttuu, tulisi nimeä muokata vastaamaan palvelupuussa olevaa palvelun nimeä. Kirjoitusasulla ja järjestyksellä on siis iso merkitys palveluiden näkyvyydessä. Esimerkiksi Syväkosteuttava kasvohoito ei löydy Markkinapaikkahaun kautta, mutta nimeämällä palvelu avainsanan "kasvohoito" mukaan Kasvohoito syväkosteuttava saat palvelun näkyville pikahakuun ja kategoriahakuun.

Voit luoda uuden palvelunimen valitsemalla "Luo uusi palvelu" tai nimeämällä uudelleen jo olemassa olevan palvelun valitsemalla "Muokkaa palvelua" oikeassa reunassa.

Näkymä on seuraavanlainen, kun palvelu on näkyvissä Markkinapaikalla:

Apua nimeämiseen

Mikäli palvelusi nimeä ei löydy markkinapaikan pikahausta, saat apua nimeämiseen klikkaamalla "Apua pikahakuun" -painiketta.

Valitse kategorioista palveluasi parhaiten vastaava vaihtoehto.

Mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, voit ehdottaa uutta palvelua painamalla Ehdota palvelua. Kehitystiimimme käsittelee palveluehdotukset ja lisäämme aina uusia palveluita sitä mukaa, kun niille on tarpeeksi palveluntarjoajia tai huomaamme kuluttaja-asiakkaiden hakevan tietyillä nimillä.