Lahjakortit
Vanhojen lahjakorttien tuominen Timmaan

Ohjeet siihen, miten voit tuoda toisen järjestelmän kautta myytyjä lahjakortteja Timmaan.

Lari Mykrä avatar
Tekijä: Lari Mykrä
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä ohjeet siihen, miten voit luoda Timman kassaan esimerkiksi vanhan kassajärjestelmän kautta luotuja lahjakortteja ilman, että myyntitapahtuma kirjautuu Timman kassaan (jos kirjautuisi, myynnit olisivat raporteissa tuplana - vanhat lahjakortit löytyvät vanhan järjestelmän kautta otetuista raporteista).

Jos saat vanhasta kassajärjestelmästäsi lahjakorttilistan taulukkomuodossa (.csv tai .xls), niin voimme ladata sen Timmaan puolestasi. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme. 👋

Jos haluat myydä lahjakortteja Timman kassasta, ohjeet löytyvät täältä.

Kuinka luoda olemassa oleva lahjakortti Timmaan?

1. Mene kohtaan Tulot > Lahjakortit ja klikkaa sieltä Luo lahjakortti -painiketta.

2. Täytä kenttiin tarvittavat tiedot. Eräpäivä tulee oletuksena sen mukaisesti, mitä edellisellä sivulla on asetettu lahjakorttien voimassaoloajaksi. Voit muuttaa voimassaoloaikaa myös tässä.

Kirjoita Summa-kohtaan alkuperäinen lahjakortin summa.

Lisätiedot-kohtaan voit täyttää esimerkiksi lahjakorttikoodin vanhasta järjestelmästä, jotta löydät lahjakortin helposti Timmassa maksun yhteydessä. Lahjakortti löytyy myös asiakkaan nimellä, joten asiakkaan nimi kannattaa tallentaa tietoihin.

Kun olet täyttänyt vaadittavat tiedot, klikkaa Tallenna-nappulaa.

3. Järjestelmä luo automaattisesti lahjakortille myös uuden koodin. Lahjakortti löytyy kassasta myös tällä koodilla.