Alla samlingar
Marknadsföring
Presentkort och marknadsföring
Presentkort och marknadsföring
Mikael avatar
Skrivet av Mikael
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hoppas allt är bra med er! Vi har jobbat för fullt med att ta fram olika idéer och funktioner som kan hjälpa er under dessa tuffa tider. Vi har nu tagit fram några åtgärder som verkligen kommer hjälpa er!

Det är viktigt att ni läser igenom detta noggrant och kollar på videon som vi skapat för er.

Sälj presentkort på din hemsida

Ni kan enkelt börja sälja presentkort på er egna hemsida. Detta är fantastiskt för att ni får in pengarna direkt till ert konto, vanligtvis nästkommande dag (i vissa undantagsfall kan det ta lite längre tid). Under sidan ”Företag” behöver ni registrera er hos Stripe (för kortbetalningar online) och när detta är genomfört kan ni publicera presentkortsförsäljningen på er hemsida. Behöver ni hjälp med att lägga upp presentkortförsäljning på er hemsida bistår supporter er med detta! Avgiften för att sälja presentkorten online ligger på 6.5%.

Video för Stripe och presentkortsförsäljning: https://www.youtube.com/watch?v=FhCrfCjMHA4

Skicka Mejl och SMS till era kunder om detta

Vi rekommenderar er att skicka uppmuntrande mejl och SMS till era kunder. Folk är redan medvetna om att man ska hålla sig inomhus ifall man uppvisat symptom. Skicka istället ett mejl där ni vädjar om att kunderna bokar tider och köper presentkort!

I värsta fall

Timma är er partner i vått och torrt! Vi vet att många av er har enskilda firmor och skulle någon verksamhet olyckligtvis sättas i konkurs blir ni personligt skyldiga. Vi vill inte att ni ska oroa er för detta och kommer därför inte att kräva er på förfallna fakturor, om så är fallet. Vi registrerar det istället som kreditförluster för oss själva. Vi hoppas däremot på bättre tider snart, så låt oss fortsätta brainstorma och hitta gynnsamma lösningar som tar oss alla igenom detta! Vi fortsätter uppdatera er så fort något nytt dyker upp.


Timma Sverige

Fick du svar på din fråga?