Markedsplass omtaler
Oppdatert over en uke siden

Besvare omtaler fra Markedsplassen

Muligheten for å svare på omtaler er nå tilgjengelig på Markedsplassen Timma.no

Dette gir deg muligheten til å svare og rapportere upassende eller støtende omtaler gitt av kunder fra Markedsplassen Timma.no

Enten omtaler er positive eller negative, vil konstruktive svar fra deg forbedre kommunikasjonen din med kunder og bygge salongens rykte på markedsplassen.

Du kan få tilgang til omtaler salongen din har mottatt fra Omtale siden (Mer > Omtaler). Alle omtalene som salongen mottar er synlige for alle brukere. Vær oppmerksom på at bare brukeren som tjenesten ble bestilt på og administratoren kan svare på omtalen.

Omtale siden

Omtale siden består av tre deler: en tidslinje av alle omtaler og stjerner, en oversikt over alle omtaler og sist men ikke minst, omtale seksjonen hvor du kan svare eller rapportere de enkelte omtalene.

Besvare en omtale

For å svare på en omtale, trykk på Svar knappen

Når du er ferdig med ditt svar, trykker du bare på Publiser knappen. Etter at du har postet svaret ditt, kan du også redigere det med Rediger svar knappen (for eksempel hvis svaret ditt har blitt rapportert av noen, og du ønsker å endre det), eller fjerne svaret ditt helt med Slett knappen.

Merk! Hvis du sletter svaret ditt, eller svaret ditt blir rapportert og fjernet (i strid med Timma sine regler for oppførsel) på grunn av det, kan du ikke skrive et nytt svar for gjennomgangen.

På bildet over ser du et svar fra salongen som er rapportert av en kunde. Når du redigerer svaret ditt, blir den rapporterte statusen fjernet.

Rapportere upassende eller støtende omtaler

Akkurat som kunder kan rapportere svarene dine, kan du også rapportere en omtale hvis den inneholder innhold du anser som upassende eller støtende.

Ved å trykke på Rapporter knappen åpnes vinduet Rapportgjennomgang. Her kan du markere omtalen som upassende, støtende eller annet, samt skrive en begrunnelse på hvorfor du mener omtalen er upassende, støtende eller annet.

Hvis du er usikker på om en omtale oppfyller disse betingelsene, se våre Timma sine regler for oppførsel for forbrukere her:

Timma sine regler for oppførsel

Dine omtaler vil hjelpe andre til å finne relevante salonger og behandlere gjennom Timma. Omtaler vil også hjelpe utrolig mye for salongen slik at de stadig kan forbedre det de tilbyr og utfører. Din omtale vil påvirke salongens vurdering på Timma.

For at omtalen skal være behjelpelig, har vi laget en liten liste med regler:

1. Gi en relevant og en tekst som hjelper salong med:

• Hjelper andre som leter etter lignende tjeneste til å finne det dem er på jakt etter.

• Hjelper salongen forbedre deres service og kundetilfredshet

2. Vurder behandlingen og din genuine, egen erfart opplevelse med respekt.

3. Respekter privatlivet til andre: Ikke avslør personlig informasjon, slik som fullt navn, telefonnummer etc.

Etter en omtale har blitt rapportert av deg vil den bli merket med et rødt Rapportert flagg som vist på bildet under.

Hver rapporterte omtale vil bli sjekket av Timma sitt Customer Happiness team. Hvis en omtale er i strid med Timma sine atferdsregler og rapporteringen din blir akseptert, vil omtalen bli fjernet fra markedsplassen. Den vil fortsatt være synlig på Omtaler siden din, men vil være merket med Rapportering godkjent og Skjult.

Timma Pro sine regler og tips

Det å kunne svare på omtaler er en fantastisk mulighet til å vise frem din salong og at du ter deg profesjonelt. Du svarer ikke bare til kunder, men til potensielle nye kunder som leser omtalen.

For at diskusjonene i omtalen blir konstruktiv samt produktiv, så har vi laget en liste med regler:

1. Gi et relevant svar som hjelper kunden å føle seg bedre om sin opplevelse.

2. Vær respektfull i dine svar.

3. Respekter privatlivet til andre: Ikke avsløre personlig informasjon, slik som fullt navn, telefonnummer etc.

Tips

• Unngå det å nekte for kundens mening eller opplevelse av tjenesten, selv om du føler at omtalen er urettferdig skrevet. Det å yte det lille ekstra til kunder som er skuffet, signaliserer at du bryr deg.

• Forstå at kunden noen ganger reflekterer på egne opplevelser og for så å konkludere med noe annet enn hva dem sa i salongen.

• Unngå å bli personlig og kommenter på kundens adferd. Selv om det kan føle at kunden fortjener det, vil det potensielt føre til at potensielle nye kunder vil snu seg en annen vei, fordi de ikke nødvendigvis sitter eller vet om hele historien.