Timma Markedsplass (Timma.no & Timma app)
Hvordan skjule salongen fra Markedsplassen

Her vil du lære hvordan du kan skjule salongen fra Markedsplassen

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Timma sin Markedsplass er den enkleste måten å markedsføre dine tjenester for personer i nærheten og tiltrekke nye kunder til din salong.
Om du av ulike grunner ikke skulle ønske at din salong er synlig på Markedsplassen, så er det enkelt å skjule salongen med et enkelt klikk.

Merk at ved å utføre dette, så vil ikke din salong lenger være synlig for kunder på Markedsplass siden Timma.no eller via Timma sin app.

Du kan når som helst ombestemme deg og sette salongen synlig igjen på Markedsplassen!

Skjul eller synliggjør salongen din på Markedsplassen når som helst ved å følge disse enkle stegene.

Hvordan skjule salongen fra Markedsplassen?

Gå til "Bedrift" og "Markedsplassinnstillinger" i Timma.

Fjern avhukningen "Vis salongen på markedsplass" og trykk deretter "lagre"

Ferdig! Din salong er nå skjult fra Timma sin Markedsplass.

For å sette salongen som synlig igjen på Markedsplassen gjør du følgende:

Gå til "Mer" og "Markedsplass" i Timma.

Trykk på "Vis salongen på markedsplassen" og deretter trykk på "lagre"