Timma Markedsplass (Timma.no & Timma app)
Hvordan gi og redigere rabatt for markedsplassen

Hvordan gi rabatt for siste minutter tider og off-peak tider for å tiltrekke flere kunder

Tine Kummel avatar
Skrevet av Tine Kummel
Oppdatert over en uke siden

Du har nok lagt merke til at enkelte tider og dager er vanskeligere å fylle med bookinger. Timma hjelper deg å fylle opp siste minutter og off-peak tider med bookinger, som hjelper deg å utnytte full potential.

Ved å aktivere siste minutter og off-peak tider rabatter kan du enkelt tiltrekke og nå nye potensielle kunder og utvide din lojale kundebase.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du gir og endrer siste minutter tider og off-peak rabatter for ulike behandlinger.

1. Velg hvor mange dager fremover du ønsker å vise tilgjengelige siste-minutt tider og/eller off-peak tider.

Gå til Mer > Markedsplass > Bruker

Du kan sette opp rabatt som vil gjelde for Timma.no sin markedsplass. Du kan sette opp 1-5 dager frem i tid. For eksempel ved å velge 2 dager i menyen, vil bety at rabatten du setter kun vil gjelde inneværende dag og neste dag.

Du kan velge å sette Off-peak rabatter hver dag i uken eller kun på utvalgte ukedager. Velg Off-peak tider hvor det er roligere arbeidstider for å fylle inn tider som ellers ville stått tomme.

Det er to måter å gi rabatt på i Timma Pro

1. Første valg er å sette rabatter i bulk

Gå til Mer > Markedplass > Tjenester > Rabatt%

Dette er den raskeste og enkleste måten å gi rabatt på dine tjenester.

På denne måten vil alle tjenester som er tilgjengelige på din online booking få samme rabatt prosent.
Du kan bruke samme rabatt prosent på både siste minutter tider og off-peak tider, eller velge en ulik rabatt prosent for hver av dem.

2. Andre valg er å sette rabatt pr tjeneste

Gå til Mer > Markedsplass > Tjenester

På denne måten kan du individuelt sette hvor høy rabatt du ønsker på hver ulike tjeneste.

For eksempel kan du sette opp høyere rabatt på farge og klipp enn bare klipp, og dermed oppmuntre kundene til å booke en kombo booking.

Den høyeste rabatt prosenten som kan settes er -40%!

4. Hvordan se siste minutter tider og off-peak bookinger i din kalender

Gå til Kalender

Alle rabatterte bookinger er markert med et lite prislapp ikon i din kalender.

Du kan se detaljene for bookingen og rabatt gitt ved å klikke på bookingen i kalenderen din.

5. Hvordan endre og legge til tjenester på bookede siste minutter tider og off-peak tider

Gå til Kalender > Reservasjons info > Betaling

Den beste måten å endre bookingen og legge til tjenester er å legge til ønskede tjenester under Tjeneste/produkt -seksjonen. Totalprisen vil summeres automatisk og kjøpte tjenester/produkter vil vises korrekt på kvitteringen.

Du kan bruke dette for eksempel i situasjoner hvor kundenhar booket en behandling for halvlangt hår, men møter kriteriene til langt hår.

Obs! Du kan ikke endre den rabatterte prisen etter bookingen er gjort via markedsplassen. Vennligst diskuter mulige prisendringer med kunden og om nødvendig legg de til separat under Tjeneste/Produkt for å sikre riktige priser til kunden.

Fantastisk! Nå har du fikset alle innstillinger!

La oss ta en titt på hvordan siste minutt tider og off-peak tider vises til kunden på markedsplassen.

Som du kan se så skiller de rabatterte prisene seg ut fra mengden og tiltrekker kunden til å gjøre sin booking på disse tidspunktene. La Timma fylle din kalender og fokuser på det du gjør best - Skjønnhet og velvære.